kfg Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Ben bu programı yükledim ve ayarlarını yaptım. Deneme olsun diye de desktop klasörünü koydum ftp'ye. Server'ı açtım. Ip 10.0.0.4 port da 21 diyor. site bu: ftp://[email protected]:21 şimdi ben girebiliyorum ama bir arkadaşla denedim giremedi, yani girdi de dosyaları göremedi. Acaba ben bu bilgisayardan olduğum için mi görüyorum. İnternete koyamadım mı dedim ve adsl'i kapattım. Ama o zaman giremedim(aha girebilmişim). Bunu nasıl çözeceğimi söyleyin lütfen. Programda what is my IP bölümüne baktım orada iki tane ip adress vardı. Biri ip adress diğeri remote ip idi. Remote ip ile denedim mi şifre istiyor ama ben şifre koymadım. Bir de şifre koyarak denedim ama o zaman da kabul etmedi o şifreyi, log on anonymously diyince de olmuyor. Yardım edin lütfen. Asıl ip'm remote ip ama server 'ı ordan açmıyor. 10.0.0.4 olarak gözüküyor server'ın ip'si. Daha önceden söylediğim gibi remote ip den girince şifre istiyor ve hiç bir şifreyi kabul etmiyor. [Bu mesaj kfg tarafından 07 Aralık 2004 17:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 o ip adsl modeminin ipsi ( ağ geçididir ) adsl de bildiim kadarıyla modem ayarlarında port forward yapman gerekebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Tam olarak ne yapabileceğimi anlatabilr misiniz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adonis Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 10.0.0.x uzayı local ip uzayıdır. gerçek ipni öğrenip arkadaşına vermen lazım. Ancak öncelikle Adsl modemden router ayarlaması yapman lazım. Bunuda modem manueli okuyarak yapman lazım. Yada forumlarda arat biraz. "behind router"[signature][hline]There's someone who needs you. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar