kiddo Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Konyalıların filmlerini hiçbiyerden indiremiyorum. komikazeden indiremiyorum kendi sitelerindende dl yapamıyorum. Bildiğiiz bi alternatif adres varmı? hani site güncelleniyo ama dl de sorun var. Geçen cafede denedim ordada olmadı.[signature][hline]Madafaka wattafak holi kırayst ohh şiiit watda hel oh cisıs kırayst
MartinLGore Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Hangisini indirecen güselim.. Sole bi tane..[signature][hline]İlginç : Ya herşey kötü dünya kötü, hayat pis. Ana rahmine dönmek istiyorum dei$ik bey.. Dei$ik : Kas, belki girersin..
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 cık cık cık.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas-
Zagg Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Bende tamamı var :)..[signature][hline]Rap yaparkende günahamı girdim!!!!!
guano Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 ne mutlu sana.Sabahtan akşama dalgalanıyosundur sen şimdi.Dc++ falan paylaş bari de nasiplensin arkadaş.
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Bu "çık çık çık" nedir yahu?! İnsan bir şeyi 10000. kez izlediğinde hala gülebilir mi?[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas-
Öne çıkan mesajlar