EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Şimdi slayerın böyle bi şarkısı var Ama sanki yok gibi ehe lyriclerini bulamıyorum
Natural Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 ee?[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir.
Sensible Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Slayer sux. Satanistler sux.[signature][hline]Flamorph Technology Blaster City of Heroes Justice Server Crosby,Stills,Nash & Young
Sensible Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Satanist değilmi bunlar? Hakkında pek bişe bilmiyorum ama bikaçkere müziklerini duymuştum.. Bikeresinde de bi albümlerini gördüm üzerinde "God Hates Us All" yazıyordu...[signature][hline]Flamorph Technology Blaster City of Heroes Justice Server Crosby,Stills,Nash & Young
Dalamar Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Her God hates us all diyen satanistmidir? Birsürü kavram var antichrist tarzında. Bende biliyorum dinleri bütün değil ama sanmıyorum satanist olduklarını...
Natural Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 slayer satanist falan değildir.god hates us all yazdı die satanist falan değildir.sadece şeytan,pentagramlar,kan...falan filan... kullanarak prim yapar belkide kendi öfkeleridir bu yani sözlerinin temsıdır.tamemen bir konsept olarak düşünün iron maiden da uyaptıgı gibi tamamen hayal ürürünü heavy metal gruplarının çoğunun yaptığı bişey bunlar.[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir.
Jester Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 said: Sensible, 21 Temmuz 2004 08:41 tarihinde demiş ki: Satanist değilmi bunlar? Hakkında pek bişe bilmiyorum ama bikaçkere müziklerini duymuştum.. Bikeresinde de bi albümlerini gördüm üzerinde "God Hates Us All" yazıyordu... ohuah abi öldürdün ya... bu kafayla gidenler yüzünden bu hale geldik zaten ya, yok metalciler satanist yok frpciler satanist[signature][hline]Could you ever kill the pain in my heart? Even though they say angels don't kill...
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 eesi lyricleri bilen varsa ve yazara buraya sevinirim
karakedi Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 benim bildigim kadarı ile slayerin burn in hell şeklinde bir şarkısı yok. yanlış hatırlıyorda olabilirim ama hiç duymadım.[signature][hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... Web Site(ler)mizin Tarihçesi
GE-TA Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Dimmu Burgir ile karıştırdın herhalde.[signature][hline]In God I Trust For Rest I Just Test
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Yok yahu slayer resmen kazaada bi aratın yani en azından slayer yazıyo ama tabi dimmu borgirada benzemiyo diil eho [Bu mesaj EagleEye tarafından 21 Temmuz 2004 15:46 tarihinde değiştirilmiştir]
DA2019 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 said: EagleEye, 21 Temmuz 2004 15:44 tarihinde demiş ki: Yok yahu slayer resmen kazaada bi aratın Kazaada neler var ohooo. Ben Kill Bill Volume 1'i indirmiştim, 28 Days later çıkmıştı. Başladı film, "lan bu giriş bi yerden tanıdık geliyo ama?" diyorum kendi kendime. :D[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me."
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 lol ama ismi burn in hell olan şarkıların lyriclere baktım onlar diil şarkının başında kadının biri acı acı burn in heelll diye bağrıyo falan slayera benziyo aslında böle bonus track falandır belki
DA2019 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Kadının Slayer parçasında ne işi var abi? Tom Araya olmasın o, bağırınca sesi incelir ama? :D[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me."
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 eha yok bunu renk katsın diye şarkının başına koymuşlar
MrBomb Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=burn+in+hell al burdan 3 grubun aynı isimli şarkısının sözlerine bak bulursun hangisi olduğunu. ama slayer ın öle bi şarkısı yok[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy
Sacros Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Dimmu Borgir'in Burn in hell diye bi şarkısı vardır o da Venom cover'ıdır benim bildiğim.( Shagrath'ın sert vokalinin yanında basçılarının temiz ve opera vokalimsi sesi iyi bi sentez oluşturuyor çoğu şarkısında. :-P )[signature][hline]I see angels burning, falling down in ruins Looking down I see myself, I'm my own enemy [Bu mesaj ReaperXS tarafından 22 Temmuz 2004 13:26 tarihinde değiştirilmiştir]
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 dimmu borgir diil sanırım ya slayer işte bu resmen lol
Sacros Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 dinlediğin parçayı slayer mı söylüyor bilmiyorum ama dimmu borgirin 2001 yılında çıkarttığı Puritanical Euphoric Misanthropia albümünde Burn In Hell şarkısı yer alıyor.[signature][hline]
Sacros Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Welcome to the abandoned land Come on in, child; take my hand Here there's no work or play Only one bill to pay There's just five words to say As you go down, down, down You're gonna burn in hell Oh, burn in hell You can't believe all the things I've done wrong in my life Without even trying I've lived on the edge of a knife Well, I've played with fire, but I don't want to get myself burned To thine own self be true, so I think that it's time for a turn Before I burn in hell Oh, burn in hell Hear no evil, don't you See no evil, don't you Lay no evil down on me You're gonna burn in hell Speak no evil, don't you Think no evil, don't you Play with evil, 'cause I'm free Take a good look in your heart; tell me what do you see? It's black and it's dark, now is that how you want it to be? It's up to you; what you do will decide your own fate Make your choice now for tomorrow may be far too late And then you'll burn in hell Not: Ekşi linkine tıklamaya üşenenler için.[signature][hline] [Bu mesaj ReaperXS tarafından 22 Temmuz 2004 13:55 tarihinde değiştirilmiştir]
arian Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 said: Sensible, 21 Temmuz 2004 08:09 tarihinde demiş ki: Slayer sux. Satanistler sux. said: Sensible, 21 Temmuz 2004 08:41 tarihinde demiş ki: Satanist değilmi bunlar? Hakkında pek bişe bilmiyorum ama bikaçkere müziklerini duymuştum... Eee sen kendin demişsin zaten "hakkında bişey bilmiyorum" diye ve hemen "satanist bunlar" diye yorum yapıyorsun! Sadece konuşmak için konuşmayalım.[signature][hline]Gilthoniel A Elbereth! A Elbereth Gilthoniel o menel palan-diriel le nallon si di'nguruthos! A tiro nin,Fanuilos! Arian Elwing
Sensible Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Üslubuna dikkat et. Satanistiz demeselerde satanist eğilimli şeytan konsepti üstünden para kazanan bir grup.. Satanistlerde şeytan üstünde prim kazanmaya çalışır zaten[signature][hline]Flamorph Technology Blaster City of Heroes Justice Server Crosby,Stills,Nash & Young [Bu mesaj Sensible tarafından 22 Temmuz 2004 16:36 tarihinde değiştirilmiştir]
Norton_Antor Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 satanistler neyin nes,nden prim kazanıyor ya bir dini inancı nasıl parayla ilişkilendirebiliyorsun ki?herkese satanist demen de çok saçma.sen hiç başına gerçekten kötü birşey geldiğinde tanrıya laf etmez misin?herkes bunu arada sırada da olsa yapar.en inançlımız bile.konuşmadan önce düşün bence de...
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 "Satanistlerde şeytan üstünde prim kazanmaya çalışır zaten" lol bu nasıl oluyor sanki dünyanın 3/4 satanist milette satanist ayağına yatıp para kazanıyo
Öne çıkan mesajlar