Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Organik Tarım,

felixxx

Öne çıkan mesajlar

Bugün bostanlı pazarında alışverişe çıktım.Alcağımı aldım, sebzeler bölümüne geçtim.Aa bi baktım yeni Organik tarım dolma biberler..Ama o renkleri ve şekilleri görünce önce plastik süs meyvesi zannettim..Sarı,Kavuniçi,Kırmızı dolmabiberler..Şekilleri çok düzgün ve kocaman..acaba bunları kullanmak sağlıklımı? abi avrupa diolar..gerçekten hatırladım bi ara rtl'de bunlardan görmüştüm... fikirlerinizi bekliorum..[signature][hline]Hold me my sweet,Hold me love,Hold me god...
Sosyal ağlarda paylaş

Organik tarım - ekolojik tarım : Hiçbir katkı maddesi ve kimyasal madde kullanmadan sertifikalı ve belgeli üretim şekli.

Organik ürünler şu an yediğimiz katkı maddeli birçok besin maddesinden daha sağlıklı daha yararlıdır.[signature][hline]- Kuzu
- Suç benim seni kalbime yazmışım.
Sosyal ağlarda paylaş

organik tarım yazıyosa zaten en sağlıklı olandır.
ilaç vs. kullanılmadan üretim yapılmıştır. ama rengarek plastik gibi olması organik tarım olmadıgının bi göstergesidir.
aptallar insanları kandırmaya çalışıyor. böyle bi ülkeyiz işte biz. genleriyle oynanmış hepsi aynı tip sebzeleri organik tarım yazıp millete yutturuyorlar.[signature][hline]i love this game!
tractor pulling
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...