Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Organik Tarım,

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bugün bostanlı pazarında alışverişe çıktım.Alcağımı aldım, sebzeler bölümüne geçtim.Aa bi baktım yeni Organik tarım dolma biberler..Ama o renkleri ve şekilleri görünce önce plastik süs meyvesi zannettim..Sarı,Kavuniçi,Kırmızı dolmabiberler..Şekilleri çok düzgün ve kocaman..acaba bunları kullanmak sağlıklımı? abi avrupa diolar..gerçekten hatırladım bi ara rtl'de bunlardan görmüştüm... fikirlerinizi bekliorum..[signature][hline]Hold me my sweet,Hold me love,Hold me god...
Mesaj tarihi:
Organik tarım - ekolojik tarım : Hiçbir katkı maddesi ve kimyasal madde kullanmadan sertifikalı ve belgeli üretim şekli.

Organik ürünler şu an yediğimiz katkı maddeli birçok besin maddesinden daha sağlıklı daha yararlıdır.[signature][hline]- Kuzu
- Suç benim seni kalbime yazmışım.
Mesaj tarihi:
allah kahretsin kimya ile alakam yok :P neyse

piyasadaki bir cok şey catır ccatır hormonlu öle parlak öle canlı görünüyorlar. avrupadan diyorlar bide dorudurda bi tarım ülkesi olan türkiyede yaşarken avrupadan yiyoruz işte[signature][hline]my world my reality
Mesaj tarihi:
yapıyorum ha, bana bişey olursa paticik forum hastane masraflarımı karşılasın..Lux oda isterim :) Bildiğiniz iyi tarif varmı dolma için? valide evde yok ta yemek yapmayı öğreniorum.[signature][hline]Hold me my sweet,Hold me love,Hold me god...
Mesaj tarihi:
organik tarım yazıyosa zaten en sağlıklı olandır.
ilaç vs. kullanılmadan üretim yapılmıştır. ama rengarek plastik gibi olması organik tarım olmadıgının bi göstergesidir.
aptallar insanları kandırmaya çalışıyor. böyle bi ülkeyiz işte biz. genleriyle oynanmış hepsi aynı tip sebzeleri organik tarım yazıp millete yutturuyorlar.[signature][hline]i love this game!
tractor pulling
Mesaj tarihi:
hormonsuz ohh ne güzel, tatlı oluyolar onlar öyle hehe

ekolojik tarımda deniyor kendisine.

[Bu mesaj BatBoy tarafından 09 Aralık 2004 00:05 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...