felixxx Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Bugün bostanlı pazarında alışverişe çıktım.Alcağımı aldım, sebzeler bölümüne geçtim.Aa bi baktım yeni Organik tarım dolma biberler..Ama o renkleri ve şekilleri görünce önce plastik süs meyvesi zannettim..Sarı,Kavuniçi,Kırmızı dolmabiberler..Şekilleri çok düzgün ve kocaman..acaba bunları kullanmak sağlıklımı? abi avrupa diolar..gerçekten hatırladım bi ara rtl'de bunlardan görmüştüm... fikirlerinizi bekliorum..[signature][hline]Hold me my sweet,Hold me love,Hold me god... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hibino Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 inorganik tarım varmıki?[signature][hline]Hibinoyum, gururluyum. THC | Msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Var tabii ki dogal tarım işte[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Organik tarım - ekolojik tarım : Hiçbir katkı maddesi ve kimyasal madde kullanmadan sertifikalı ve belgeli üretim şekli. Organik ürünler şu an yediğimiz katkı maddeli birçok besin maddesinden daha sağlıklı daha yararlıdır.[signature][hline]- Kuzu - Suç benim seni kalbime yazmışım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 bana kimya uzak olsun ama kahretsin okuduğumuz bölüm kimya yı baya kapsıyor.[signature][hline]- Kuzu - Suç benim seni kalbime yazmışım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 allah kahretsin kimya ile alakam yok :P neyse piyasadaki bir cok şey catır ccatır hormonlu öle parlak öle canlı görünüyorlar. avrupadan diyorlar bide dorudurda bi tarım ülkesi olan türkiyede yaşarken avrupadan yiyoruz işte[signature][hline]my world my reality Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hibino Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 ben olmuşum çan,her ileri geride vuruyo..[signature][hline]Hibinoyum, gururluyum. THC | Msn [Bu mesaj hibino tarafından 08 Aralık 2004 21:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
felixxx Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 yapıyorum ha, bana bişey olursa paticik forum hastane masraflarımı karşılasın..Lux oda isterim :) Bildiğiniz iyi tarif varmı dolma için? valide evde yok ta yemek yapmayı öğreniorum.[signature][hline]Hold me my sweet,Hold me love,Hold me god... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 organik tarım yazıyosa zaten en sağlıklı olandır. ilaç vs. kullanılmadan üretim yapılmıştır. ama rengarek plastik gibi olması organik tarım olmadıgının bi göstergesidir. aptallar insanları kandırmaya çalışıyor. böyle bi ülkeyiz işte biz. genleriyle oynanmış hepsi aynı tip sebzeleri organik tarım yazıp millete yutturuyorlar.[signature][hline]i love this game! tractor pulling Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BatBoy Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 hormonsuz ohh ne güzel, tatlı oluyolar onlar öyle hehe ekolojik tarımda deniyor kendisine. [Bu mesaj BatBoy tarafından 09 Aralık 2004 00:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar