Sensible Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Arkadaşlar açıldıysa kusra bakmayın. Şimdi bende half-life kurulu da ama kopya,ben buna netten cd-key satın alabiliyormuyum varmı böyle birşey? Kargo parası vermek istemiyorumda...[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young
ReDDoG Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 steam üstünden alabiliosun[signature][hline]
Reumer Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 yaw steam den aldım şu an update ediyo hl yi ama çekme hızı sürekli değişio ve enteresan olanı bende 256 adsl var ve 70 le 60 la çekio gözüküyo nedir bu? yalanmı doğrumu? :P ve hl2 hl:s cs:s ve hl2dm 4ü toplam kaç gb?
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 aslında cd key alım satımı yapılıyorsa ben sana benimkini satabilirim uygun fiyata...[signature][hline]-Micheal Jordan mı ??? -Hayır cormadım -Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ...
Sensible Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Ya benim sıfır almam lazım güvenemiyorum kimseye kusra bakma. Fiyatı nedir steamden alırsam?[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young
mayfer Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 steam'den alırsan cd-key almış olmuyosun, steam accountuna orjinal olarak bu oyun ekleniyo. o yüzden eğer steam accountun şu an varsa ve durumu pek güvenli değilse yenisini almanı tavsiye ederim :) haberin olsun diye söyliyim dedim.. steam'de fiyatlar: bronze: $50+tax, yani $55 falan oluyo. HL2, HL2DM ve CS:S dahil. silver: $60+tax. HL2, HL2DM, CS:S, DOD:S, HL1:S, eski valve oyunları (HL1, Opposing Force falan.) gold: $90. silver'daki her şey aynen var. oyun çeşitliliği açısından silverdan farksız, ama goldda evine içinde player's guide, stickerlar, soundtrack cdsi, şapka falan bissürü bişi olan kutu gönderiyolar. (cd olarak hl2 yok ne yazıkki.. sadece merchendise var.) tavsiyem silver al.
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 yazılmış =) [Bu mesaj John_Petrucci tarafından 08 Aralık 2004 20:54 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar