BaaL Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 hani böyle bi site vardı, program istiyorduk, yazıyorduk oraya şöyle şöyle bir şey istiyorum diye, fakirler de girip ben 3$'a yaparım ben 5$'a yaparım diyordu neydi orası ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 rentanindian Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 reysist. (site cort) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Freelancer Veya buraya yaz burda da baya fakir var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 calismaz ama $3'a soguk su ic daha iyi, bu sicakta iyi gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 buraya yazayım aslında evet. program çok basit ben 2 saatte vbasic ile yaptım aslında ama güzel olmadı, daha güzeli lazım, gene nerden baksan max 3-4 saatlik iş öğrenci seviyesindeki birisine bile. ilk ekranda 5 tanecik buton. >iPhone Accessories >GPS Trackers >E-Cigarette Accessories >Speakers >Watches butonlara tıkladığında onların altında da kendi butonları= iphone accessories altında >Bumper case >Clear case >Cleave genuine >Cleave cheap >Griffin adapter >Griffin iphone 5 >Dust cover >Sim ejector Gps trackers aktında >Tk102 >Tk102 Go >Tk103 >Tk103B Full kit >Tk104 >TK104 GO >TR02 >TR02 GO >TR06 >Tr06 GO >Meitrack MT90 >Yellow MT90 >GT06N >GT06N GO >S116 >S116 GO E-Cigarette Accessories altında >Silica wick >Kanthal Wire Speakers altında >RX-10 >RX-4 >Bluetooth Vibration ürün modeli ekleyebilmek istiyor ilerde modeller gelir. ama ürün türü değişmez. (iphone accessories ürün türü, altındaki ürün modeli=bunlara tıklandığında da herbirinin kendine ait bir textbox'ı olacak. textbox'ların da 2 şer tane butonu olacak "save" ve "copy". şu mantıktan 5 tane ürün türü var işte. programın amacı bu ürünler eBay'den satılıyor ve hergün 100 tane soru geliyor her birine, F.A.Q gibi o textboxlara hergün sorulan soruları yazıp, saveleyip, istediğinde o programtan "copy" diyip mesajlara cevap verip geçmek. belki bunun yapılmışı bile vardır? http://www.2shared.com/file/SPFCB8eg/set.html rezil bir tasarım ile copy-save çalışmaz halde de olsa benim 1 saatte yaptığım halini de koyayım. ben yaparım 3-5 güne tutoryıl falan hatırlar , benden önce yapan olursa 50tl çalışır helalinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar