sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 türkiye üzerinde bwin gibi sitelerde böyle birşey mümkün mü ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 bilen yok mu ? oynatmak yasal değil. oynatma gibi bi amacım yok :) soruyorum merakımdan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GENCOSMAN Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 pokerstars da oynaniyor diye biliyorum ben amerika harici her yerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 oynayabiliyorsun ama para yatırma metodları oldukça çetrefilli. ben bi tane düzgün yol buldum poker stars için ama söylemem hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 abi yol yakınken dönün. bir kere bulaştınız mı çıkamıyorsunuz içinden benden söylemesi. zynga poker oynayın nefsinizi köreltin.. asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 şiddetle pkr öneririm Hem usta oyuncular var hem de ücretsiz sit&go lar her saat başı turnuvalar.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar