unK Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 patide artık bence kariyer gibi bi konu başlığı falan açılmalı. yıllardır burdayım ben bile 30 lu yaşlarıma geldim, eminimki 40'larını deviren abilerimiz de vardır. birbirimize destek çıkalım, önerelim, cv'ler dönsün, iklara tıklansın, müdürlere yaslansın derken güzel işler döner. bunun burdan fitilini yaksam admin kardeşlerimiz bir tartışsa fena mı olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 çok fena piyasa olur millet birbirini ifşa eder cv fotolarına bakıp gogo fapping mevzuları çıkar gerek yok :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 unK said: patide artık bence kariyer gibi bi konu başlığı falan açılmalı. yıllardır burdayım ben bile 30 lu yaşlarıma geldim, eminimki 40'larını deviren abilerimiz de vardır. birbirimize destek çıkalım, önerelim, cv'ler dönsün, iklara tıklansın, müdürlere yaslansın derken güzel işler döner. bunun burdan fitilini yaksam admin kardeşlerimiz bir tartışsa fena mı olur? bence güzel fikir ama içimizde akılları kötülüğe çalışan tipler var,bu nedenle zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 İzmirde işveren varsa versin abi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 izmirde iş istiyorum duyrulur :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 olm bu ne biçim iş başvurusu lan :D izmirde iş varsa verin ne la necisiniz siz :D basmaneye falan düşersiniz aman diyim:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 web yazılım php sql js jquery html css cart curt + android dev. vs işte de talip çıkmıyo pek :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Gaboo said: izmirde iş istiyorum duyrulur :( ben de istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 izmirde yok ama gel benim şirkette çalış ? maslaktayız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 git bi tedavi ol bi ara şizofren manyak ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Editor said: izmirde yok ama gel benim şirkette çalış ? maslaktayız istanbuldayım şuan zaten ama 3-5 ay sonra izmirden freelance veya hom ofis düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 yani bunu demekteki amacın neydi HOmeoffice mi açak sana izmirde ? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 YOO izmirde dükkan yoksa evden de çalışırız NP demek istedim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Fin said: git bi tedavi ol bi ara şizofren manyak ahah eylül gibi çıkarım demiştin işten çıkmadınmı halen ? Gel senide alıyım tüm paticik üyelerini işe alıp isyan çıkartıcam askljsalkfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 polis olurum daha iyi lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar