rocker_tr Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Mage için Planar Attunement'ta hangi ağacı ve neleri doldurmam gerekir?
sadman Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Her schoola ayrı tree var. Atıyorum air gidersen air school moblara karşı resist alıyosun bide işte stat artışı falan oluyor vs. 1. treeyi tamamladığında silahlarına enchant edebileceğin skill geliyor. Pvp için olanı da var en sonda. War mı ne ismi. Yine skill stat ve movement bonusları geliyor. Öyle. Başlıkların birinde birisi daha detaylı açıklamıştı sanırım ama genel olarak böyle.
sadman Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 ben air gitmiştim enchant skillini kullandığında staffın görüntüsü güzel oluyo diye sdsf yıldırım çakıyon. fire schoolda flame var falan
rocker_tr Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 İlk olarak Fire ile spell ve int üzerine gitmeyi tercih ettim.
Wolas Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 fire da saat 1 tarafına doğru ilerlemek mantıklı. ha ben daha planar dağıtmaya öğrenemedim ama öğrenirsem öle olacak hatta şimdi bakayım nasıl seçiliyor diye :D
Öne çıkan mesajlar