KucukHusamettin Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 şimdi best before türkçeye karşılık bu tarihten önce en iyi anlamına geliyor fakat türkçede son kullanma tarihi. şimdi biz bunu yersek zehirlenir(yatar zıbarır geberir vb.) miyiz yoksa sadece kalitesi mi bozulur?[signature][hline]Sevmek bize haram! Eğlenin bırakın... Bir gün herkes fenerli olcak. İşte o gün dünyaya yazık olacak Msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 son kullanma tarihi demek best before.. tarihi gecmiş gıdaları tüketmemek lazım mümkün oldukça. özellikle süt ürünleri süründürür![signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path! follow the energizer tav$ani gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 malzemeye göre dğişir. herşeye bi son kullanma tarihi koyulması mecburi artık ama 10 yıllık bi suyu içsen de problem olcaanı sanmam :P[signature][hline] Ne sen, Ne ben, Ne de hüsnünde toplanan bu mesa, Ne de alam-fikre bir mersa, Olan bu mai deniz Melali anlamayan nesle aşina değiliz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver1 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 ben şekline kokusuna durumuna bakıp, tarihi geçmemiş olanla kıyaslardım genelde son kullanma tarhine 1 ay kalana kadar kullanın ondan sonra kıllanın mantığğla yaklaşmak laızm olaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Arkadaşlarınd edıgı gıbı malzemeye göre deişir saklanma koşullarına gore deişir.Sen bia spırını gıdıpte içersen belkı zehırlenırsın ama bunye meselesıde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KucukHusamettin Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 keşke biraz daa önce söleseydiniz ben best beforeye bakıp içtim öeaaağkh *!yatar*[signature][hline]Sevmek bize haram! Eğlenin bırakın... Bir gün herkes fenerli olcak. İşte o gün dünyaya yazık olacak Msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 adamlar 4 dakikada cevap vermiş :D bence sen daha önce sorsaydın.[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frost Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 said: horacegoesskiing, 08 Aralık 2004 17:47 tarihinde demiş ki: malzemeye göre dğişir. herşeye bi son kullanma tarihi koyulması mecburi artık ama 10 yıllık bi suyu içsen de problem olcaanı sanmam :P bir yerde tarihi gecmis suyun da zehirlediini duymusdum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Tarihi gecmıs su cok kotu bı sey ıcındekı mınerallerde sanırım bı sey oluyodu zamanı geçınce[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar