Xanthe Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Arkdaşlar butun dunyayı alıorum hala adlara nasıl çıkartma yapılıcağını bulamdım o yusdende çıldırğ çıldırıp oyunu kapıorum medieavaldada bulamamıştım ROME dada biri bılıosa yardım plzzz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 medieval da gemilerle resmen yol döşüyosun, askerleri götüreceğin province ile çıkacağın yerin arasında paso senin gemin olacak, kapıştığın adamın geöisi olmayacak tabii denizleri ele geçirirsen benim gibi 1 turnde ortadoğundan ve anadoludan adam toplayıp iskoçyayı basabiliyosun:D rome da ise gemiyi alıp kıyıya yanaştırıp adamlarını gemiye tıklatma vesilesiyle bindiriyosun, sonra da diğer kıyıda indiriyosun. sonra dolmuş gibi çalışmaları gerekiyor gemilerin o başka. Allah'tan gemi yapmak bir tur Romeda kolay gele[signature][hline]Boğaz'ın Ortasında Rakı-Balık Aşksız Gitmiyor beleş 3.5 ed.e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 hıı ii ozaman ya dur ben alıyım şu salak adaları... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar