Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 29 Mayıs - 01 Haziran 2003 tarihleri arasında Lütfi Kırdar'ın yeni binası Rumeli Fuar Merkezi'nde düzenlenecektir Ziyaret saatleri 11.00-20.00 arasıdır detaylı bilgi için sitesi online davetiye için buraya tıklayınız ben cuma günü akşama doğru gidicem[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gawain Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 aha bende gitcem ahahauhauhauaha sen ne zaman gidion dyna[hline]Camelot Knight Avalon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 bu akşam saat 5 gibi orda olurum herhal mp3 çalar lara bakıcam sony ni çok sağlam modelleri varmış[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gawain Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Belki bende gelirim mesai olmassa işte[hline]Kral Arthur efsanesinde yuvarlak masa şövalyelerinden biri. Söylentiye göre gücü güneşin konumuna göre değişirmiş ve tam öğlen vakti yenilmez olurmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Yeni Istanbullu olarak yerini bimiorum... Tam olarak yeri nerede?[hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Sidartha lvl 48 Bard Diablesse lvl 29 Scout Hurem Sultan Cleric, The Ottomans Guild. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 harita var taksimde akm önünden 20 dakikada bir otobüs gidecekmiş fuara ulaşım gayet rahat[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gawain Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Dyna biz akşam 3 kişi gelcez belki görüşürüz istersen bab.... :D[hline]Kral Arthur efsanesinde yuvarlak masa şövalyelerinden biri. Söylentiye göre gücü güneşin konumuna göre değişirmiş ve tam öğlen vakti yenilmez olurmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 TT sponsormu$ diye duymu$tum ben , gidecek arkada$lar varsa bir ricam olacak kendilerinden . Gordugunuz TTnet yetkilisinin bogazina yapi$in , kafasini kirin , aci cektirin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gawain Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 eheheh olur ben yabarım senin yerine bab sen canını sıkma ehehhehe :D:D[hline]Kral Arthur efsanesinde yuvarlak masa şövalyelerinden biri. Söylentiye göre gücü güneşin konumuna göre değişirmiş ve tam öğlen vakti yenilmez olurmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 bugün gidemedim artık yarın gidiyoz arklarla :) koskoca paticik ten compexe giden yokmu ? :)[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 gidecez yarın inş[hline]#mix.gen.tr#... [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manticore Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 gittim gördüm çok güzel biyer fakat çok gürültü kafam şişti yaaaa:).[hline]It Is A Good Day To Die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hella Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Şimdi geldim lütfü kırdar'dan, öyle pek enteresan bişey yoktu. Geçen senelerden farklı değildi fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 bende gittim pek kayda deger bişi yoktu[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Problem_Child Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 abi bu gun gelecektik o kadar numara filam aldık 8 de kapanıyormuş gec kaldık :([hline]Kırantmuster Mavi Avcısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 said: UrZa, 31 May 2003 20:50 tarihinde demiş ki: Ben 2 gündür oradayım açıkcası. söliim... 4 tane stand haricinde hepsi kofti. En güzel Stand Dijitalcenter'in di. 2. Nec ve Sony idi... 4. Arc bilgisayardı. hiç yoktan iiydi ARC ya Kuran satan 1 adam, 1 Ressam ve 1 masaj aleti satıcısı konsepte uymayan 3 adamdı. o tabloların oldugu bolumu her sene neden koyarlar aynı yere anlamıyorum adamlarınmıydı o binada size para verek gerisini kiralayak siz burda kalın mı dediler[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White_Rakkad Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Ben bi gidim bakim.. Ama para yok bişi alamıcam :( [Bu mesaj White_Rakkad tarafından 01 June 2003 08:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sound_shaker Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 kayda değer hiçbirşey yok fiyatlar ucuzdur die gittim onlardada indirceklerine bindirmişler bi güzel buraya gidip zaman harcıyacağınıza yazıcıoğluna gidin derim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Pek bişi yoktu, kasa modifikasyonlarına biraz takıldım. Compexte hep böyle oluyor nedense şapkalarını önlerine koyup düşünmeleri gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar