Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Admin Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 29 Mayıs - 01 Haziran 2003 tarihleri arasında Lütfi Kırdar'ın yeni binası Rumeli Fuar Merkezi'nde düzenlenecektir Ziyaret saatleri 11.00-20.00 arasıdır detaylı bilgi için sitesi online davetiye için buraya tıklayınız ben cuma günü akşama doğru gidicem[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net
Gawain Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 aha bende gitcem ahahauhauhauaha sen ne zaman gidion dyna[hline]Camelot Knight Avalon
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Konuyu açan Admin Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 bu akşam saat 5 gibi orda olurum herhal mp3 çalar lara bakıcam sony ni çok sağlam modelleri varmış[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net
Gawain Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Belki bende gelirim mesai olmassa işte[hline]Kral Arthur efsanesinde yuvarlak masa şövalyelerinden biri. Söylentiye göre gücü güneşin konumuna göre değişirmiş ve tam öğlen vakti yenilmez olurmuş.
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Yeni Istanbullu olarak yerini bimiorum... Tam olarak yeri nerede?[hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Sidartha lvl 48 Bard Diablesse lvl 29 Scout Hurem Sultan Cleric, The Ottomans Guild.
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Konuyu açan Admin Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 harita var taksimde akm önünden 20 dakikada bir otobüs gidecekmiş fuara ulaşım gayet rahat[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net
Gawain Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Dyna biz akşam 3 kişi gelcez belki görüşürüz istersen bab.... :D[hline]Kral Arthur efsanesinde yuvarlak masa şövalyelerinden biri. Söylentiye göre gücü güneşin konumuna göre değişirmiş ve tam öğlen vakti yenilmez olurmuş.
arc Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 TT sponsormu$ diye duymu$tum ben , gidecek arkada$lar varsa bir ricam olacak kendilerinden . Gordugunuz TTnet yetkilisinin bogazina yapi$in , kafasini kirin , aci cektirin...
Gawain Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 eheheh olur ben yabarım senin yerine bab sen canını sıkma ehehhehe :D:D[hline]Kral Arthur efsanesinde yuvarlak masa şövalyelerinden biri. Söylentiye göre gücü güneşin konumuna göre değişirmiş ve tam öğlen vakti yenilmez olurmuş.
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Konuyu açan Admin Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 bugün gidemedim artık yarın gidiyoz arklarla :) koskoca paticik ten compexe giden yokmu ? :)[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net
Prawler Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 gidecez yarın inş[hline]#mix.gen.tr#... [email protected]
Manticore Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 gittim gördüm çok güzel biyer fakat çok gürültü kafam şişti yaaaa:).[hline]It Is A Good Day To Die
hella Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Şimdi geldim lütfü kırdar'dan, öyle pek enteresan bişey yoktu. Geçen senelerden farklı değildi fazla.
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Konuyu açan Admin Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 bende gittim pek kayda deger bişi yoktu[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net
Problem_Child Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 abi bu gun gelecektik o kadar numara filam aldık 8 de kapanıyormuş gec kaldık :([hline]Kırantmuster Mavi Avcısı
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Konuyu açan Admin Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 said: UrZa, 31 May 2003 20:50 tarihinde demiş ki: Ben 2 gündür oradayım açıkcası. söliim... 4 tane stand haricinde hepsi kofti. En güzel Stand Dijitalcenter'in di. 2. Nec ve Sony idi... 4. Arc bilgisayardı. hiç yoktan iiydi ARC ya Kuran satan 1 adam, 1 Ressam ve 1 masaj aleti satıcısı konsepte uymayan 3 adamdı. o tabloların oldugu bolumu her sene neden koyarlar aynı yere anlamıyorum adamlarınmıydı o binada size para verek gerisini kiralayak siz burda kalın mı dediler[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net
White_Rakkad Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Ben bi gidim bakim.. Ama para yok bişi alamıcam :( [Bu mesaj White_Rakkad tarafından 01 June 2003 08:32 tarihinde değiştirilmiştir]
sound_shaker Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 kayda değer hiçbirşey yok fiyatlar ucuzdur die gittim onlardada indirceklerine bindirmişler bi güzel buraya gidip zaman harcıyacağınıza yazıcıoğluna gidin derim ben
Gallant Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Pek bişi yoktu, kasa modifikasyonlarına biraz takıldım. Compexte hep böyle oluyor nedense şapkalarını önlerine koyup düşünmeleri gerek.
Öne çıkan mesajlar