Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

COMPEX DIGITAL 8.Bilgisayar, Görüntü, Ev ve İş Yaşam Teknolojileri Fuarı

Öne çıkan mesajlar

• Admin
Mesaj tarihi:
29 Mayıs - 01 Haziran 2003 tarihleri arasında Lütfi Kırdar'ın yeni binası Rumeli Fuar Merkezi'nde düzenlenecektir

Ziyaret saatleri 11.00-20.00 arasıdır
detaylı bilgi için sitesi

online davetiye için buraya

tıklayınız

ben cuma günü akşama doğru gidicem[hline]Grandmaster Hamburger
www.dynamick.net
Mesaj tarihi:
Belki bende gelirim mesai olmassa işte[hline]Kral Arthur efsanesinde yuvarlak masa şövalyelerinden biri. Söylentiye göre gücü güneşin konumuna göre değişirmiş ve tam öğlen vakti yenilmez olurmuş.

Mesaj tarihi:
Yeni Istanbullu olarak yerini bimiorum...
Tam olarak yeri nerede?[hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn...
Sidartha lvl 48 Bard
Diablesse lvl 29 Scout
Hurem Sultan Cleric, The Ottomans Guild.
Mesaj tarihi:
Dyna biz akşam 3 kişi gelcez belki görüşürüz istersen bab....
:D[hline]Kral Arthur efsanesinde yuvarlak masa şövalyelerinden biri. Söylentiye göre gücü güneşin konumuna göre değişirmiş ve tam öğlen vakti yenilmez olurmuş.

Mesaj tarihi:
TT sponsormu$ diye duymu$tum ben , gidecek arkada$lar varsa bir ricam olacak kendilerinden .
Gordugunuz TTnet yetkilisinin bogazina yapi$in , kafasini kirin , aci cektirin...
Mesaj tarihi:
eheheh olur ben yabarım senin yerine bab sen canını sıkma ehehhehe :D:D[hline]Kral Arthur efsanesinde yuvarlak masa şövalyelerinden biri. Söylentiye göre gücü güneşin konumuna göre değişirmiş ve tam öğlen vakti yenilmez olurmuş.

• Admin
Mesaj tarihi:
said:
UrZa, 31 May 2003 20:50 tarihinde demiş ki:
Ben 2 gündür oradayım açıkcası.
söliim...
4 tane stand haricinde hepsi kofti.

En güzel Stand Dijitalcenter'in di.
2. Nec ve Sony idi...
4. Arc bilgisayardı. hiç yoktan iiydi ARC

ya Kuran satan 1 adam, 1 Ressam ve 1 masaj aleti satıcısı konsepte uymayan 3 adamdı.

o tabloların oldugu bolumu her sene neden koyarlar aynı yere anlamıyorum adamlarınmıydı o binada size para verek gerisini kiralayak siz burda kalın mı dediler[hline]Grandmaster Hamburger
www.dynamick.net
  • Yeni Oluştur...