Dreamfury Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 bow lar daha hizli,gun la daha yavas ama dmg yuksek,sonuc olarak dps ayni.hangisi begenirsen onu kullaniyorsun.benim gun im hizli ama =] guzel bi quest rewardu.[signature][hline]Desire 30 Paladin (Memories Of Open Beta) Mae 18 Orc Hunter (Memories Of Open Beta) Mae 3x Elven Hunter(Warsong-US version) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Granis Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Bende bow konusuna takildim.Bi garip geldi elf alip gun kullanmak.Dwarf açsan daha hos olmazmiydi?Bow daha hos durur night elf de.[signature][hline]At Last We Shall Have Revenge... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dreamfury Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 ...gormeyin =I [Bu mesaj Dreamfury tarafından 06 Aralık 2004 22:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dreamfury Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 said: Granis, 06 Aralık 2004 22:31 tarihinde demiş ki: Bende bow konusuna takildim.Bi garip geldi elf alip gun kullanmak.Dwarf açsan daha hos olmazmiydi?Bow daha hos durur night elf de. Dwarf, -Dodge Chance %8.60 -Critical Chance %3.97 *racial:gun skill +5 Elf, -Dodge Chance %12.97 -Critical Chance %5.93 *racial:+%1 dodge chance,shadowmeld ---- pvp i seven bi insanim hatta oyunu pvp icin oynuyorum,eger amacin pvp se gorunusten otesine bakicaksin,dwarflarin raciallari direk cop.tabii guzel bow dusse bow kullanirim.elimdeki gun mavi item.[signature][hline]Desire 30 Paladin (Memories Of Open Beta) Mae 18 Orc Hunter (Memories Of Open Beta) Mae 3x Elven Hunter(Warsong-US version) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Granis Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Tabi gorunumu bi kenara birakmak lazim pvp için :) bazilari sirf bow yada sirf gun kullaniyoda ondan sordum.Bende two handed sword sevmeme ragmen two handed mace kullaniyodum daha iyi bi two handed mace bulunca hemen two handed sword u bi koseyi birakiyodum :)[signature][hline]At Last We Shall Have Revenge... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Dream bence marksmanship de hawk eye da verilerbilir çünkü range artıyor abi 6 yrd kötü değil[signature][hline][b]WoW:Hordish Manner Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bogachan Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 http://wow.stratics.com/content/statistics/gameinfo/skillsbrowser/alt/ Önce ırk sonra class olarak hunter seçin ve beast traning altındaki abilitylere bi bakın arkadaşlar süper şeyler var ama bunlar nedir ne kadar doğru yada ilerde eklenecekmi bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elladan Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 frost trap talentle mi açılıyo yoksa parayla öğrenebilio musun? zaten hunter olacaktım, iştahım kabardı şimdi! eu wow çık artık bE!!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar