Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hunter Acmayi Dusunen Arkadaslar İcin...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bow lar daha hizli,gun la daha yavas ama dmg yuksek,sonuc olarak dps ayni.hangisi begenirsen onu kullaniyorsun.benim gun im hizli ama =] guzel bi quest rewardu.[signature][hline]Desire 30 Paladin (Memories Of Open Beta)
Mae 18 Orc Hunter (Memories Of Open Beta)
Mae 3x Elven Hunter(Warsong-US version)

Mesaj tarihi:
Bende bow konusuna takildim.Bi garip geldi elf alip gun kullanmak.Dwarf açsan daha hos olmazmiydi?Bow daha hos durur night elf de.[signature][hline]At Last We Shall Have Revenge...
Mesaj tarihi:
said:
Granis, 06 Aralık 2004 22:31 tarihinde demiş ki:
Bende bow konusuna takildim.Bi garip geldi elf alip gun kullanmak.Dwarf açsan daha hos olmazmiydi?Bow daha hos durur night elf de.

Dwarf,
-Dodge Chance %8.60
-Critical Chance %3.97
*racial:gun skill +5
Elf,
-Dodge Chance %12.97
-Critical Chance %5.93
*racial:+%1 dodge chance,shadowmeld
----
pvp i seven bi insanim hatta oyunu pvp icin oynuyorum,eger amacin pvp se gorunusten otesine bakicaksin,dwarflarin raciallari direk cop.tabii guzel bow dusse bow kullanirim.elimdeki gun mavi item.[signature][hline]Desire 30 Paladin (Memories Of Open Beta)
Mae 18 Orc Hunter (Memories Of Open Beta)
Mae 3x Elven Hunter(Warsong-US version)

Mesaj tarihi:
Tabi gorunumu bi kenara birakmak lazim pvp için :) bazilari sirf bow yada sirf gun kullaniyoda ondan sordum.Bende two handed sword sevmeme ragmen two handed mace kullaniyodum daha iyi bi two handed mace bulunca hemen two handed sword u bi koseyi birakiyodum :)[signature][hline]At Last We Shall Have Revenge...
Mesaj tarihi:
http://wow.stratics.com/content/statistics/gameinfo/skillsbrowser/alt/

Önce ırk sonra class olarak hunter seçin ve beast traning altındaki abilitylere bi bakın arkadaşlar süper şeyler var ama bunlar nedir ne kadar doğru yada ilerde eklenecekmi bilmiyorum
  • Yeni Oluştur...