Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hunter Acmayi Dusunen Arkadaslar İcin...

Dreamfury

Öne çıkan mesajlar

ya pet konusundada ss ler aldim ama ne yazik ki koyamiyorum google dan 3000 ping aliyorum yabanci sitelere upload su an imkansiz,bi de o wow ss lerini acan dosyayi kaybettim onu bulmam gerek o da yabanci sitelerde var yine ayni sorun =I tt sagolsun[signature][hline]Desire 30 Paladin (Memories Of Open Beta)
Mae 18 Orc Hunter (Memories Of Open Beta)
Mae 3x Elven Hunter(Warsong-US version)

Sosyal ağlarda paylaş

Beast Mastery Talents (0 points)
None

Marksmanship Talents (30 points)

Improved Concussive Shot - 5/5 points
Gives your Concussive Shot a 20% chance to stun the target for 3 seconds.

Efficiency - 3/5 points
Reduces the Mana cost of your Shots and Stings by 6%.

Lethal Shots - 5/5 points
Increases your critical strike chance with ranged weapons by 5%.

Aimed Shot - 1/1 point
An aimed shot that increases ranged damage by 70.

Barrage - 2/2 points
Increases the damage done by your Multi-Shot and Volley spells by 10%.

Mortal Shots - 5/5 points
Increases your ranged weapon critical strike damage bonus by 50%.

Hawk Eye - 3/3 points
Increases the range of your ranged weapons by 6 yards.

Scatter Shot - 1/1 point
A short-range shot that deals 50% weapon damage and confuses the target for 4 seconds. Any damage caused will remove the effect.

Ranged Weapon Specialization - 5/5 points
Increases the damage you deal with ranged weapons by 5%.

Survival Talents (21 points)

Precision - 5/5 points
Increases your chance to hit with melee weapons by 5%.

Improved Wing Clip - 5/5 points
Gives your Wing Clip ability a 20% chance to immobilize the target for 5 seconds.

Lightning Reflexes - 3/3 points
Increases your Dodge chance by 3%.

Deterrence - 1/1 point
When activated, increases your Dodge and Parry chance by 25% for 10 seconds.

Improved Mongoose Bite - 1/5 point
Increases the damage done by your Mongoose Bite ability by 4%.

Deflection - 5/5 points
Increases your Parry chance by 5%.

Counterattack - 1/1 point
A strike that becomes active after parrying an opponent's attack. This attack deals 40 damage and immobilizes the target for 5 seconds. Counterattack cannot be blocked, dodged, or parried.

Amaç uzaktan üzmek ve yakına gelen rakibi mümkün olduğunca dodge ve parry ile durdurup counterattack ve wing clip ile uzaklaşıp peti salmak üzerine ve uzaktan üzmeye devam etmek. Hunter oynayan arkadaşların fikirleri lütfen.

[Bu mesaj Deadmarine tarafından 02 Aralık 2004 21:21 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Deadmarine, 02 Aralık 2004 21:19 tarihinde demiş ki:
Beast Mastery Talents (0 points)
None

Marksmanship Talents (30 points)

Improved Concussive Shot - 5/5 points
Gives your Concussive Shot a 20% chance to stun the target for 3 seconds.

Efficiency - 3/5 points
Reduces the Mana cost of your Shots and Stings by 6%.

Lethal Shots - 5/5 points
Increases your critical strike chance with ranged weapons by 5%.

Aimed Shot - 1/1 point
An aimed shot that increases ranged damage by 70.

Barrage - 2/2 points
Increases the damage done by your Multi-Shot and Volley spells by 10%.

Mortal Shots - 5/5 points
Increases your ranged weapon critical strike damage bonus by 50%.

Hawk Eye - 3/3 points
Increases the range of your ranged weapons by 6 yards.

Scatter Shot - 1/1 point
A short-range shot that deals 50% weapon damage and confuses the target for 4 seconds. Any damage caused will remove the effect.

Ranged Weapon Specialization - 5/5 points
Increases the damage you deal with ranged weapons by 5%.

Survival Talents (21 points)

Precision - 5/5 points
Increases your chance to hit with melee weapons by 5%.

Improved Wing Clip - 5/5 points
Gives your Wing Clip ability a 20% chance to immobilize the target for 5 seconds.

Lightning Reflexes - 3/3 points
Increases your Dodge chance by 3%.

Deterrence - 1/1 point
When activated, increases your Dodge and Parry chance by 25% for 10 seconds.

Improved Mongoose Bite - 1/5 point
Increases the damage done by your Mongoose Bite ability by 4%.

Deflection - 5/5 points
Increases your Parry chance by 5%.

Counterattack - 1/1 point
A strike that becomes active after parrying an opponent's attack. This attack deals 40 damage and immobilizes the target for 5 seconds. Counterattack cannot be blocked, dodged, or parried.

Amaç uzaktan üzmek ve yakına gelen rakibi mümkün olduğunca dodge ve parry ile durdurup counterattack ve wing clip ile uzaklaşıp peti salmak üzerine ve uzaktan üzmeye devam etmek. Hunter oynayan arkadaşların fikirleri lütfen.

[Bu mesaj Deadmarine tarafından 02 Aralık 2004 21:21 tarihinde değiştirilmiştir]

Beatsmastery bolumunde aspect of monkey in talenti var bence ona kesinlikle gidilmeli,ona giderken yolda %10 pet HP inc. var onu almakta gerekli.sonucta pvp de kullancagin aspect monkey,hawk kullanirsan dodge edemezsin ve rezil olursun,cunku survival in dodge talentlarini alinca %25+ dodge chance in oluyor, %3 cok buyuk bir fark yaratiyor.Improved Wing Clip bunun yerine trap e gidebilirsin onun stun etme chance i %30 yanlis hatirlamiyorsam,zaten trap oturtamazsan pvp i kaybedersin.Efficiency bence gereksiz zaten cok fazla ability hepsinin manalari dusuk,yani orta diyelim dusukte degil,%10 mana reduce olsa ben bi fark yaratcagina inanmiyorum,bu talent a gitmek yerine spirit statina gidip mana reg. i attirirsin.Ranged Weapon Specialization,bence bu da gereksiz,su an en cok dmg veren ability level 2 aim shot,normal shot time +3 sn,yani adami stun edemedikce kullanmiyorsun,ama bunun criticali 500+ dmg veriyor,500 un %5 i 25,bu yuzde level 60 dada degismiycektir.bende biraz degistirdim talentlari pet e sadece 2. dala kadar inicem,dodge chance icin,marksmanship de Scatter Shot a kadar,ondan sonra survivalda ki dodge ve parry chanceler + trap stun.
bunlar benim eklemek istediklarim[signature][hline]Desire 30 Paladin (Memories Of Open Beta)

Sosyal ağlarda paylaş

Efficiency'i talent'lara ekleme nedenim mortal shots'a gidebilmek için gerekli talent puanına ulaşmak amacıylaydı. Tuzak kurma fikri çok güzel ama bence tuzak rakibin saldıracağı konumu biliyorsan işe yarar. Grup savaşlarında belki önüne veya rogue'dan korunmak için arkana koyabilirsin fakat sürekli hareket halinde olacağın birini kovalayacağın gibi durumlar oluşursa tuzak pek bir işe yaramaz diye düşünüyorum. Improved Wing Clip'i şeçiş nedenimde bu zaten. Saldırı nereden gelirse gelsin(yakından gelecek saldırılar için konuşuyorum) rakip en ufak bir boşluk verirse bu saldırı ile rakipten uzaklaşır, peti üzerine salarak uzaktan oklamaya devam edebilirim. Bildiğim kadarıyla büyü atan class'ların birçoğunun range'i hunter'dan daha iyi. Bu yüzden Hawk eye ile bu açığı kapatmaktı amacım. Imp. Aspect of the Hawk/Monkey'e talent verirsem marksmanship'i 30'da tutamayacağım ve ranged attack'ım mükemmel olmayacak. Tavsiyen ne? Ne silmeliyim sence bu 2 talent için?

Not: Hunter olarak oynamadım hiç bu düşüncelerim şu an kağıt üzerinde yazan tanımlara göre oluşan ilk fikirler.
Sosyal ağlarda paylaş

su an level 38 oldum,38 skillerimi aldim.yaklasik 8 leveldir hic durmadan hordeyle savastayim.cunku 30 dan sonra level kasabilceginiz alliance zone yok,zorunlu olarak ortak bolgelerde kasiyorsunuz,haliyle horde icinde aynisi gecerli.istesende istemesende hordeyle catismak zorundasin,bence bunu blizzard bu sekilde super dusunmus,gidip bi kenarda sakin sessiz level 60 olup cikmak yok ortama.neyse 150 den fazla horde oldurdum,sanirim dun sadece 50 e yakin oldurdum.ve hunterla ilgili butun fikirlerim degisti,eskiden hunterin pvp de kotu ama oynamasi zevkli olan bir class oldugunu soylerdim,pvp konusunda fikri tamamen degisti.eger hunterin abilitylerini kullanabiliyorsan olduremiycegin HIC bir dusman yok.solo da kendimden 7 level adam oldurdum.shaman overpowered olarak gecen class artik saka gibi geliyor.ama olay tamamen oyuncuya bakiyor,akilli oynamazsan shaman yalan ediyor.yaptigim son talent tree i en sona koyucam.adamlari nasil kestigime gelince.en buyuk silahiniz bence Track Humanoid.skill i ilk aldigimda bu ne ya demistim.simdi o track hic kapanmiyor.direk mini-map de herkese goruyorsun.2. en guzel skill fake death,(wow da freign death mi ne) direk olu numarasi yapma,moblara karsi avantaji INANILMAZ,arkanda 9281039 tane mob var skille basiyorsun AHH diye bagirip oluyosun moblar pesini birak spawn noktalarina donuyorlar.resist edilme sansi var ama cok az.70 mana ve 30sn cooltime i var super kisaca.pvp de nasil kullanirim derseniz soyle:oyundaki hunter disindaki oynayan cogu kisi bu skilli bilmiyor dogrusu alana kadar bende bilmiyordum.dun oldurdugum bi adamdan ornek veriyim.37 dim 39 orc warrior mob keserken fortladi,neyse mobu kesmistim tam ama HP yok gibi bi sey peti adama saldirttim 2-3 adim kactim adam ustume direk bindi,hemen fake bastim.adam oldum sanip pet e dondu,caktirmadan hemen kalktim arkasindan adamin,mesafeyi actim,bandajimi sardim,aim shot,cons shot,dot ne var ne yok verdim zaten pet yari HP e yaklastirmisti,adam ne oldugunu anlayamadi galiban saga sola fln bakti beni gorup soku atlatana kadar oldu,tabii ben gulmekten koltuktan dusucektim oyle saf saf etrafa bakarlerken cok komik oluyorlar.mesela mapten 4 tane horde geldigini goruyorsun direk fake basiyorsun,adamlar yanindan yuruye yuruye gecip gidiyor.cok ise yarayan baska bir skill shadowmeld.gercekten elf olarak cok yerinde bir secim yapmisim,Track Humanoid le adami mapte gorup bi yere gecip hide oluyorum,adam onumden tipis tipis geciyor,kafama gore gelcegi yere trap kuruyorum yada kurmuyorum.adam onumden geciyor trap le dot u bir guzel aliyor,saga sola bakarken aim shot i ortalamis oluyorum direk 300+ dmg olarak giriyorum bu sirada pet adami tokatlamaya basliyor,zaten adam pvp ye oyle bir durumda basliyinca kaybemeniz cok zor.shadowmeld 3-4 adim dibine kadar gelinmezse acilmiyor,gercekten cok kullanisli.
ama kesinlikle class in en zevkli olayi adam kovalamak,cons un 5sn lik %50 slowuyla adam kacirmak gercekten cok zor + %30 movement speed inc. iniz var.shamanlar kurt olup kacarken bile bi slow olaylarini bitiriyor.slow,dot,arcane shot,bi tane de normal atis,bunlari bitirdikten sonra adam slowdan kurtuluyor hemen kosmaya devam 2 sn sonra bi daha,insanlar aspect of cheetah skillinide bilmedikleri icin donup arkadaki adama 1dmg bile vermek akillarina gelmiyor.ve baska bir guzellik fort...
bu kadar eglenceli olabilir.bu sadece hunterla yapabilceginiz bir olay.yolda yuruyorum mapte bi adam,bakiyorum horde.kuzu kuzu kenarda level kasiyor moblarda.pet dismiss diyoruz hemen,aspect of cheetah.el shadowmeld macrosunda,yavas yavas duvar arkasindan agac arkasindan yaklasiyoruz,adami target a aliyoruz.call pet hemen,aspect of hawk,adam bi sonra ki moba dalana kadar bekliyoruz,daldigi anda aim shotla olaya giriyoruz,sonra pet saldirtiyoruz,%80 kacmaya calisiyorlar mob zaten dazele yalan ediyor ondan slow atmaniza bile gerek kalmiyor,mob pesini birakirsa direk aspect of cheetah cons shot,dot,arcane shot...adami kacarmaniz imkansiz.guzel bi demo yapabilirsem buraya linkini veririm.ama sonu soyliyim inanilmaz zevkli bir class,level 31 e kadar paladin de kastim,paladinle oynadiktan sonra inanilmaz diye bilirim ne yazik ki paladin pvpsi adam kosmaya baslayana kadar suruyordu...(yazim yanlislarini gormeyin :] )
Talent Tree:
-------------------------------
Improved Concussive Shot Rank 5
Lethal Shots Rank 5
Aimed Shot Rank 1
Improved Arcane Shot Rank 4
Mortal Shots Rank 5
Scatter Shot Rank 1
Marksmanship Total: 21
--------------------------------
Precision Rank 5
Entrapment Rank 2
Lightning Reflexes Rank 3
Deterrence Rank 1
Survival Total: 11
--------------------------------
Improved Aspect of the Hawk Rank 5
Improved Aspect of the Monkey Rank 3
Beast Mastery Total: 8

level 50 e kadar kesinlikle boyle.ultimateler disinda butun skilleri denedim pvp icinde kullandim,gercek pvp talenti budur.benim icin...[signature][hline]Desire 30 Paladin (Memories Of Open Beta)
Mae 3x Elven Hunt
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Lind3r0th, 06 Aralık 2004 21:44 tarihinde demiş ki:
ahahha süper ölü taklidi hoşuma gitti ahaha düşünemiyorum resmen bomba :D bu arada arkadaş anlamış olayından oyuncuda bittiğini siz kimsenin dediğine bakmayın eğer iyi oyuncu akıllı oyuncuysan zaten yapıyorsun birşeyler :P

eheh yetenek olayini basindan beri soyluyordum,fake death in bir guzelligi de olayi yeni baslayanlarin yanina gidip yapmak,selam verip 2 cift laf edip fake basiyorum,adam saskin saskin ??? fln yapiyo,paladinin biri reslemeye calisti ...ayagi kalkinca 2. dumur[signature][hline]Desire 30 Paladin (Memories Of Open Beta)

[Bu mesaj Dreamfury tarafından 06 Aralık 2004 21:50 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Zuhahah yarildim.Adam bide reslemeye çalismis hehehe...
Bu arada track humanoid harbiden ne guzelmis ya.Dusmanalari gorebiliyosun super bi olaymis...Harbiden hunter açasim geldi :)
O kadar guzel anlatmissinki skillleri.
Shadowmeld,trap'ler,trackhumanoid,fake death...
Bu arada bi screenshot koysana senin karakterin tipi merak ettim.Pet ile birlikte buraya bi screenshot koyarmisin?[signature][hline]At Last We Shall Have Revenge...
Sosyal ağlarda paylaş

Ya harbiden o kadar guzel anlatmissinki bi an salla paladini aç hunter dedim...Dediklerin harbiden çok zevkli.Dusman gelirken shadowmeld olmak fln,fake death kullanmak...Simdi dusunuyorum acaba paladinmi açsam yoksa hunter mi açsam...
çunku paladin in tek bi kotu yonu var,raidlerde millet buyuleri yagdirirken,bowlari konustururken sen resmen izlemek zorunda kaliyosun bazen.Dibine girince 100-200 kisinin kotu sonuçlar çikabiliyo.Gerçi divine shield,divine protection fln var ama olsun genede bow gibi bisi alip uzaktan saglam dmg vermekde geliyo insanin içinden.[signature][hline]At Last We Shall Have Revenge...
Sosyal ağlarda paylaş

paladin konusunda horde vs alliance savasinda,adam kosmaya baslayana kadar surer pvp,adam kacmaya basladi mi hic bi sey yapamazsin kosma hizin aynidir cunku.mage de blink,rogue de sprint,shaman da ghost wolf,druid de travel form var.paladin de hic bi sey yok.
SS de cok guzel goruncek Track Humanoid,cooltime i yok devotion aura gibi dusunun aciyorsun kaliyor orda,range i konusunda SS de gorursun.[signature][hline]Desire 30 Paladin (Memories Of Open Beta)

Sosyal ağlarda paylaş

http://img15.exs.cx/img15/8186/fake3.jpg
http://img15.exs.cx/img15/7937/meleestats.jpg
http://img15.exs.cx/img15/2438/petstats.jpg
http://img15.exs.cx/img15/5716/TTnet.jpg
Butun SS lerde Track Humanoid acik,o mapteki kirmiz noktalar playerlar ve Humanoid NPC ler,ustune gelince adi yazar.
Bracerlari giymemis lagda statlari 3-5 dusuk...
Pet olarak raptor pek sevmiyorum ama cok iyi is goruyor.
Fake Death de yere dusup bagirirken ki hali,HP 0 gorunuyor ama eski HP niz duruyor,karsi tarafi yaniltmak icin.
=] net duzelince bi fort demosu yapabilirsem daha iyi gosterebilirim olayi.

[Bu mesaj Dreamfury tarafından 06 Aralık 2004 22:25 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Dreamfury tarafından 06 Aralık 2004 22:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...