Glatheros Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 şimdi bu güzide olay tr den oluyormu ben deniyorum ama dns server bulunamadı dior ultratv yi aradım automatic te kalsın diyor bağlanamadım bağlanan varsa nasıl yapılır bir anlatsın lütfen[signature][hline]homo homini lupus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Öncelikle: "Ben xbox live asla denemedim, buraya 2-3 şey yazacaksam da sağdan soldan okumuş olduklarımı yazıyorum" Ayrıca (inglizce) kaynak Modeminizi xboxa direk olarak bağlayıp girebiliyorsunuz. Ve xbox live ücretsiz bir sistem değil, aylık aboneliği olan bir sistemdir. Yine de kampanyalarıyla falan kısa süreliğine beleş bir şeyler deneyebilirsiniz belki. Chipli xbox ile xbox live olayına giremezsiniz. (normal koşullar altında) Bu engeli aşmak için yukarıda linkini verdiğim tutoriallere bakmanız gerekiyor. Ben daha önce hiç birisini detaylı olarak okumadığımdan bir şey söyleyemeyeceğim ama tüm bildiğim xboxunuzda hangi chipin takılı olduğunu bilmeniz gerektiği. Benim kullandığım alternatif seçenek ise www.xbconnect.com Bu sistemde ethernet kablosu aracılığıyla xboxunuzu bilgisayara bağlıyorsunuz ve bu siteden indireceğiniz program, bilgisayarınızı xbox'unuza 2. (veya daha fazla) bir xbox olarak tanıtıyor. Bu sayede internet bağlantınızı kullanrak dışarıya açılıyor ve diğer xbox sahipleri ile xb-link (yani xboxları yan yana bağlayıp oynayabildiğiniz oyunlar) kullanarak multiplayer oynayabiliyorsunuz.[signature][hline]shotokan kedisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 şimdi uzun çabalarım sonucu bu benim xboxumda olmuyor (benimki pal ) diğerlerini bilemiyeceğim user kaydında tr yok o yüzden sorun yaşadım ve kullanamadım endemdeklilerde bana trden baülantı alt yapısı olmadıı için yapılamadığını söyledi denemelere devam edicem ama o formları padle doldurmak çok zor yav[signature][hline]homo homini lupus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Dediğim gibi xbox live sistemini bilemiyorum ama eğer ülkeni alakadar eden bir olaysa pek şansın yok çünkü Microsoft, Türkiye'ye ne xbox oyunu satıyor ne de xbox. Xbox konusunda tr ile ilişiklerini kesmiş bir haldeler. Eğer başarılı olursan deneyimlerini falan yazarsın buraya, hepimiz mutlu oluruz :) Sende xbox live pakedi var mı bu arada?[signature][hline]shotokan kedisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 live pakedi yok ama xboxumda live özelliği var vede 2 aylık bedava kullanıp kartı[signature][hline]homo homini lupus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Güzel o zaman, denemelerinde başarılar dileyebilirim sana ancak. Dediğim gibi haberdar et bizi bir gelişme olursa.[signature][hline]shotokan kedisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar