Apache Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Bende netmaster kablomodem var.birde broadband router var ayrıyeten.router arkasındayken torrenttan dosya çekince download hızı düşüyor ve ızdıraba dönüşüyor.router arkasından nasıl normal hızda çekebilirim?[signature][hline]shinsetsu desu.. Gamers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 torrent sucks onurcum. Dc++ in :-)[signature][hline]Web Tasarım Web Hosting Hosting hizmetleri Kimdir bu Korax? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 saksta aradıgım sey orada[signature][hline]shinsetsu desu.. Gamers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 lan ile routera baglanip portlari acman lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 modemin web konsolundan UPNP desteği varsa onu açıp, Azureus kullanabilirsin ayrıcana, kendi portunu kendi açıyo o modemden[signature][hline]h u m a n i t y - i s - t h e - o n l y - s u p e r p o w e r ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adonis Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 routerı çıkar?[signature][hline]There's someone who needs you. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 ya da DMZ olarak tanımlayabiliyorsan Routerda, bir daha hiç router a bulaşmak zorunda kalmazsın.. E tabii bu Windows kullanıcıları için kevgir sendromuna da dönüşebilir.[signature][hline]>Ever heard of .cshrc? That's a city in Bosnia. Right? -- Discussion in comp.os.linux.misc on the intuitiveness of commands Yeniden : http://www.ethernass.com ( .org, .net ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 said: Rahan, 08 Aralık 2004 02:27 tarihinde demiş ki: modemin web konsolundan UPNP desteği varsa onu açıp, Azureus kullanabilirsin ayrıcana, kendi portunu kendi açıyo o modemden sağol işe yaradı.[signature][hline]shinsetsu desu.. Gamers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Ben dmz'yi bozdum galiba nahaha. Modem tamirden geldi. Güzel güzel kurdum gene. DMZ'yi yaptım. Önce herşey tamamdı. Sonra bi baktım diğer odadaki laptop internete girmio, üstüne networkten de bilgisayarı görmüo. İşte wizard'ları tekrar çalıştırdık. Ondan sonra dmz uçtu. Kapatıorum tekrar açıorum yok. Webden test ediorum bütün portlarınız stealth dior.[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar