Joker Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Beyler ben replaylerimi kaydetip izlemek istiyorum ama ya ben bulamadım yada böyle bişi yok... Tavsiyenizi bekliyorum... PS:Replay'lerimi anında izleyebiliyorsun diye bişi yazmayın gülerim ha! :) (Ben eski perlaylerimide izlemek istiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 orda save etmek için bi tuşyok galiba onun için izliemessin herhal[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 işte bende onu soruyorum ya ne yapılabilir... artık crackmı dersınız screen capture mu dersınız bilgisi olan yönlendirsin işte :) Sevap kazanır :P[signature][hline][b]Ultima Online, Hayat Offline... Rüyanızın gerçekleşmesini istiyorsanız, Öncelikle uykudan uyanmanız gerekir... [b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spartan Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 fraps isimli programla yapabilirsin.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 allah ne muradın varsa versın allah tuttugunu altın etsın allah... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Poibra Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 lol... Ustura buraya mı yazıon lam artık? Bende bıraktım UO'yu.Tam sölicektimki arkadaş söledi... Nese,iyi oyunlar...[signature][hline]Here our soldiers stand;from all around the world... Waiting in a line to hear the battle cry... All are gathered here victory is near; The sound will fill the hall,bringing power to us all... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 he ya biraz hafif takılıom.... NFS fln.. sanada eyü oyunlar jnm... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar