Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yurt? ev?

uncla

Öne çıkan mesajlar

Valla üni basladigindan beri evde kaliyorum bıkaşık temizlik daha once yapmadiysan (benim gibi) cok koyuyor hele bilaşik ayaklarim uyusuyor ayakta durmaktan ... Yurtlar icinde ozel yurtta kalan arkadaslarim devlet yurdunda kalanlardan daha mutsuz ve zaman gecmis olmasına ragmen devlet yurduna girmeyi deneyecem (Denizli) neyse en iyisi yasayip test edip kıyaslamak ama bu teste ozel yurttan baslarsan cikman biraz zor oluyor...[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

ilk yari donem ya da duruma gore ikinci donemde yurtta kal . eve cikabilecegin saglam adamlar bul .

gozlemlerime gore yurtta edinilen arkadasliklar bir sekilde devam ediyor cok ayrilik olmuyor

bunun disinda evden baslayinca millet evin icin daha farkli arkadaslik anlayisi icersinde hareket edebiliyor . onemli degil ama can sıkıyor . ev kirasini faturalarini zamaninda ode bir sekil odeniyor ama cok sıkıntı cekiliyor vs vs vs

kolay degil 8 sene ogrencilik yaptik :D[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
Sosyal ağlarda paylaş

Ha unutmusum tabii en iyisi yurtta kalıp arkadaslarının evi olması hehe =P[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki:
hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz

fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki:
ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş.

[Bu mesaj Saendul tarafından 07 Aralık 2004 23:01 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

yurt daha iyi
evde bi kere acayip düzensiz bi hayat yaşıyosun(yada benim kafadan adamlarla çıkınca öle oluyo hehe).bi yere kadar güzel geliyo, her gün iç sıç dağıt falan ama bi yerden sonra bayıyosun.lan düzenli oliim ne bu okula bile gitmiyorum olm nası öğrenciyim lan ben tribine giriyosun(bu genelde bi dönem tüm derslerden kalınca oluyo hehe).o bakıma yurt daha iyi.en azından rahat rahat gürültü yaparak içip eğlenemediğin için pek öyle aktivitelere giresin gelmiyo.bide temizlikti carttı curttu olayı var.o açıdanda yurt iyi.yurtta tek kişilik odada kalmakta en iyisi yani.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben özel yurtta kalıyorum gayet memnunum :). Tek kişilik yurt ve konformlu. Oda baya güzel yani. Banyosu ve minibarı var, saat sınırlaması yok istediğin saatte girip çıkıyorsun. TV/VCD var gayet işe yarıyor :P ben götürdüm. Bir problemi mutfağı yok dışarda yemek zorunda kalıyorum[signature][hline]D&C Online Forum
Sosyal ağlarda paylaş

Yurtda kalınır mı yaw?
kızlar yurduna uzaktan bakarsınız ancak :)
ama evinizi tuttuğunuz gibi güzel bi 3 kişilik organizasyon planı hazırlarsanız, mümkün olduğu kadar Plastik tabak bardak çatal kaşık yada bulaşık makinesi, çamaşır makinesi aldığınız gibi en büyük sorunu aşarsınız..
Oda sayısını evde yaşayan insan sayısına eşitlemeniz lazım tabi çok mühim bir ayrıntı..
Eve geniş bir Bar kurdunuz mu, birde sağlam Tesisat, haftada bir gelen temizlikçi, kapının önüne de arabayı çektikten sonra sizce gidip yurt çekilir mi??[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos|Pati Sözlük|
|Lominadze|News|Blog|
|Mail|MSN [email protected]|icq:2135528|
Sosyal ağlarda paylaş

Ben Sabanci'da yurtta kaliyorum. Karsi tarafta kendi evim var, bir de annemlerin evi var. En zevklisi dersen yurt tabii ki, en rahat dersen kendi evim, yemek yerim dersen de annemlerin evi. Yurt zevkli eglenceli fakat eve gelince de bi oh dunya varmis diyorum yani.[signature][hline]With his holy cross raised high, he shouts a warcry against evil.

[Bu mesaj _Mordrac_ tarafından 08 Aralık 2004 17:26 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...