Sensible Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Ya arkadaşlar benim bilgisayarımda sanırım bağlantımı etkileyen bi worm var. Bilgisayarı yeniden başlattığımda bağlantı normal oluyor,30sn falan sonra acayip şekilde yavaşlıyor. Hep böyle. Off deliricem biri yol göstersin lütfen[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jabba Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Spy&Bot yükle uptade et programı ve search yap.[signature][hline]Jabba ICQ:66198646 Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guano Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Ad aware falan kur işte.Bilgisayarı tara safe mode da worm falan var diye şüpheleniyorsan gerekli programcıklarla.Bknz.Norton un resmi sitesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 - adaware 6 pro - spybot search & destroy - spysweeper 3ünü de yükle, update lerini yap, ardarda çalıştır. sorunun çözülmezse başın hakkaten belada demektir. çünkü musallat olan şey spyware deil wirüstür büyük ihtimal[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 ben 3'ünü de (hatta 4-5 tane daha) yükledim çalıştırdım çözmedi sorunumu sonra ÇOK BASIT bir yolla çözdüm. msconfig/startup da seçimleri kaldırdım çözüldü. Deli gibi upload yapıyordu makinem.[signature][hline]COH: AdaSu Science Balster AR/Elec.Manup. L40 Usta Science Scraper Dark Melee/Regen L31 TRT 3 Natural Tanker invul/Mace L12 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 CTRL+ALT+DEL yap işlemlerden senın bılgısayardakı kullanıcı adındakı gereksız dosyları kapat Örn: yansıma adı kullanıcı adı cpu bekleme... tsgmk. ahmet diye gidio oırda gereksizleri kapa bu arada işletim sistemi XP Mİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 hemen bi firewall kur sonraservice pack i yükle ve gerekli güvenlik update leri en son aşamada antiivirrüs[signature][hline]Resistance is futile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 yalnız şu spy remover ve antivirus programlarını safe modeda çalıştırırsanız daha bi etkili olur..[signature][hline]if you don't fall all the way, you cant be saved..it's only after you've lost everything that you are free to do anything... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 en temizi format boyle ufak dminerlar devamlı baska baska dosyalara sıcradıgından sılınmesı mumkun olmuyor.[signature][hline]shinsetsu desu.. Gamers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyhenn Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Sensible.. Ben daha bağlantımı yaptığım ilk gün başıma geldi bu. Daha bilgisayarımın ayarlarını yapmadan girivermiştim internete ve girmez olaydım. Bahsettiğin worm interneti senin yerine kullanıyor ve sana Msn açacak kadar bile yer kalmıyor. Ne yapman gerekir konusuna gelince. Şu ana kadar söylenilen hiçbir program doğru kullanmazsan işine yaramaz. Çoğu Spyremover programı aktif olan worm'ları ya görmüyor ya da gördüğü halde silemiyor. Bu aynen bir program tarafından kullanılan bir dosyanın başka bir program tarafından silinememesi olayıyla aynı. Sana tavsiyem istediğin herhangibir remover'i kur. Ad-Aware'i tavsiye ederim. Ama bence biryerden tam sürümünü bulman en iyisi olacak. (Eğer iistanbuldan isen sana Cd olarak bile verebilirim) Bu programı normal bir şekilde yükle ama çalıştırma. Daha sonrasında modemini kapat ve bilgisayarının startup'ındaki öğeleri tamamıyla kaldır ve yeniden başlat. Ama yeniden başlattığında normal kipte değil güvenli kipte çalıştır (tuşunu unuttum şimdi F5 ya da F9 yada bi yerden öğren işte :) ) Güvenli kipte programını çalıştır ve bulduğu herşeyi temizle. Daha sonra tekrar yeniden başlat bilgisayarını. Hiçbir sorun kalmaz. Daha sonra istediğinde Startup'daki (run-->msconfig) öğelerden gerekli olanları tekrar aktif edebilirsin. Umarım yardımcı olabilmişimdir..[signature][hline]--- God is in the TV --- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 bbende bu sorun hala wardaa yapmadım am orendım üşenıom yapmayaç.bılge frmat atıosun sona microsoft service pack2(xp) yi kuruosunsonra driverlar zart zurt falam:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 güvenli kipe geçmek için F8 e basılıyordu yanlıs hatırlamıyorsam[signature][hline]if you don't fall all the way, you cant be saved..it's only after you've lost everything that you are free to do anything... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyhenn Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 said: Xanthe, 07 Aralık 2004 22:19 tarihinde demiş ki: bbende bu sorun hala wardaa yapmadım am orendım üşenıom yapmayaç.bılge frmat atıosun sona microsoft service pack2(xp) yi kuruosunsonra driverlar zart zurt falam:) Format her zaman son çare olmalıdır. Bazen kimi şeylerin çok basit bir çözümü oluyor gidip format atıyorsun bilmediin için :) Bak burda danışabileceğin arkadaşların var. :)[signature][hline]--- God is in the TV --- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Katılıyorum, belki bazılarının morelini bozacak ama son formatımı 2001de atmıştım. Umarım bir sonraki MB ve CPU upgrade'de olacak. HER problemin çözümü bulunuyor uğraşılırsa ve sanırım hiçbir uğraş format+install kadar zahmetli olmuyor.[signature][hline]COH: AdaSu Science Balster AR/Elec.Manup. L40 Usta Science Scraper Dark Melee/Regen L31 TRT 3 Natural Tanker invul/Mace L12 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar