Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Vücut dili

Nebuch

Öne çıkan mesajlar

abi bu nedir ya! çok korkunç bir şey. konuştuğun kişinin yalan söyleyip söylemediğinin anında anlıyorsun falan. en güzeli de bizim bi tanıdık bu işin ustası (yakında eğitimim başlıyor :) ) ve adam bir ortama girdiğinde. kimlerin onu kestiğini falan anında anlıyor. mesela; bir kıza merhaba demesi ve kızın yaptığı ilk hareket kızın ondan hoşlanıp hoşlanmadığını anında belirtiyor. yani beyin okumak gibi bir şey. imkanı olan kesin bi kursuna gitmeli...[signature][hline]Kolay olacağını söylemedim, Neo. Yalnızca gerçek olcağını söyledim.
Sosyal ağlarda paylaş

abi yok ya düşünemiom bir sürü takım elbise ceket üst 2 düğmeyi açmış Koskocaman Altın Kolye

diyalog

beni karının kestiğini nası anlicam?
abi acilen bana kadınların bana ne gözle baktıklarını nası öğrencem

direk bunlar sorulur herhalde :D

başka bişey düşünemiyor insan[signature][hline](_::_____::_) <-> MetallordS Membır
Yeni Yaptığım Bi Wallpaper
Sosyal ağlarda paylaş

olum ben doğallıktan yanayım:) karımı kesecen ii gözünle bakarak kes kesildiğini anlamak içinde etrafına bak yeter buarada yalan konusuna gelince siktir et gitsin.. ben gerçeklerin bekçisi veya koruyucusu olmadığımdan kimsenin yalanını yakalama gibi bi derdimde yok..[signature][hline]To Live is To Die
Sosyal ağlarda paylaş

abazalıkla alakası yok aslında pek. vücut dili iş hayatında bile inanılmaz önemli bir iletişim yoludur[signature][hline] Üzüntü kendi kendini giderir, ama mutluluğun tam zevkini çıkarmak için onu paylaşacağınız birinin olması gerekir. Mark Twain

maybe I always knew my fragile dreams would be broken for you..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Nebuch, 08 Aralık 2004 15:33 tarihinde demiş ki:
abi bu nedir ya! çok korkunç bir şey. konuştuğun kişinin yalan söyleyip söylemediğinin anında anlıyorsun falan. en güzeli de bizim bi tanıdık bu işin ustası (yakında eğitimim başlıyor :) ) ve adam bir ortama girdiğinde. kimlerin onu kestiğini falan anında anlıyor. mesela; bir kıza merhaba demesi ve kızın yaptığı ilk hareket kızın ondan hoşlanıp hoşlanmadığını anında belirtiyor. yani beyin okumak gibi bir şey. imkanı olan kesin bi kursuna gitmeli...
off süpermiş ama düşünsenize çevrenzdeki herkesin sizden nefret ettiini flm ööreniosuns off ne koyardı yada karşındaki adam snn bi aptal olduunu düşünüo... yok ya ii bişi diil bu.)[signature][hline]welcome to the machine
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...