Nebuch Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 abi bu nedir ya! çok korkunç bir şey. konuştuğun kişinin yalan söyleyip söylemediğinin anında anlıyorsun falan. en güzeli de bizim bi tanıdık bu işin ustası (yakında eğitimim başlıyor :) ) ve adam bir ortama girdiğinde. kimlerin onu kestiğini falan anında anlıyor. mesela; bir kıza merhaba demesi ve kızın yaptığı ilk hareket kızın ondan hoşlanıp hoşlanmadığını anında belirtiyor. yani beyin okumak gibi bir şey. imkanı olan kesin bi kursuna gitmeli...[signature][hline]Kolay olacağını söylemedim, Neo. Yalnızca gerçek olcağını söyledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 hmm nereden kayit olucaz :p[signature][hline]|-------------|Paticik Kısayol Menüsü|-------------| |---|İnternet-Konu Dışı-Konsol-Pc Oyunlari|----| |Müzik-Vizyon-Garbage-Spor-Donanim&Yazilim| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebuch Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 valla tanıdık kurs vermiyo ama bi aratın netten bulursunuz kesin.[signature][hline]Kolay olacağını söylemedim, Neo. Yalnızca gerçek olcağını söyledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 abi hemen :^) :D düşünsenize SDFSDF VUCUD DİLİ KURSU kuyruk yapmış birsürü abaza genc :^D[signature][hline](_::_____::_) <-> MetallordS Membır Yeni Yaptığım Bi Wallpaper [Bu mesaj Erutan tarafından 08 Aralık 2004 15:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebuch Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 hehe[signature][hline]Kolay olacağını söylemedim, Neo. Yalnızca gerçek olcağını söyledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 abi yok ya düşünemiom bir sürü takım elbise ceket üst 2 düğmeyi açmış Koskocaman Altın Kolye diyalog beni karının kestiğini nası anlicam? abi acilen bana kadınların bana ne gözle baktıklarını nası öğrencem direk bunlar sorulur herhalde :D başka bişey düşünemiyor insan[signature][hline](_::_____::_) <-> MetallordS Membır Yeni Yaptığım Bi Wallpaper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebuch Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 ama bunlartın reklamını yapmıyorlar. mesela ben bunu burada söylüyorum ama bu yanlış. böyle olduğunu bilseler...[signature][hline]Kolay olacağını söylemedim, Neo. Yalnızca gerçek olcağını söyledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 ben direk yalan olayi icin düsünmüstüm :)[signature][hline]|-------------|Paticik Kısayol Menüsü|-------------| |---|İnternet-Konu Dışı-Konsol-Pc Oyunlari|----| |Müzik-Vizyon-Garbage-Spor-Donanim&Yazilim| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver1 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 beni anlayamazlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 olum ben doğallıktan yanayım:) karımı kesecen ii gözünle bakarak kes kesildiğini anlamak içinde etrafına bak yeter buarada yalan konusuna gelince siktir et gitsin.. ben gerçeklerin bekçisi veya koruyucusu olmadığımdan kimsenin yalanını yakalama gibi bi derdimde yok..[signature][hline]To Live is To Die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebuch Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 muhahaha ben de öyle diyordum ve o kadar çok kaçırdığımız nokta var ki imkansız anlamamaları[signature][hline]Kolay olacağını söylemedim, Neo. Yalnızca gerçek olcağını söyledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebuch Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 bekçi değil ama ben karşımdakinin yalan söyleyip söylemediğini anlamayı çok isterim.[signature][hline]Kolay olacağını söylemedim, Neo. Yalnızca gerçek olcağını söyledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
babayigit Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Evet bu da artistimiz beni anlayamazlar .... ehuehehehe[signature][hline]:rock: Sentenced FOREVER!!! :rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 olum doğan ben senin hiçbişekilde bu yolla benim bi yalanımı yakalıyacağına inanmıyorum![signature][hline]To Live is To Die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebuch Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 çüünküüü?[signature][hline]Kolay olacağını söylemedim, Neo. Yalnızca gerçek olcağını söyledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 abazalıkla alakası yok aslında pek. vücut dili iş hayatında bile inanılmaz önemli bir iletişim yoludur[signature][hline] Üzüntü kendi kendini giderir, ama mutluluğun tam zevkini çıkarmak için onu paylaşacağınız birinin olması gerekir. Mark Twain maybe I always knew my fragile dreams would be broken for you.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebuch Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 kasparow bir keresinde karşısındaki adamı vücut diliyle rahatsız ederek yenmişti. adam sinirden ne yapcaanı şaşırmıştı.[signature][hline]Kolay olacağını söylemedim, Neo. Yalnızca gerçek olcağını söyledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CreepY Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 said: Nebuch, 08 Aralık 2004 15:33 tarihinde demiş ki: abi bu nedir ya! çok korkunç bir şey. konuştuğun kişinin yalan söyleyip söylemediğinin anında anlıyorsun falan. en güzeli de bizim bi tanıdık bu işin ustası (yakında eğitimim başlıyor :) ) ve adam bir ortama girdiğinde. kimlerin onu kestiğini falan anında anlıyor. mesela; bir kıza merhaba demesi ve kızın yaptığı ilk hareket kızın ondan hoşlanıp hoşlanmadığını anında belirtiyor. yani beyin okumak gibi bir şey. imkanı olan kesin bi kursuna gitmeli... off süpermiş ama düşünsenize çevrenzdeki herkesin sizden nefret ettiini flm ööreniosuns off ne koyardı yada karşındaki adam snn bi aptal olduunu düşünüo... yok ya ii bişi diil bu.)[signature][hline]welcome to the machine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
babayigit Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Olm tamam adamın yalan soledigini falan annıyonda adamın senden nefret ettigini annamazsın artık iice beyin okuma yaptınız hatta adam seni öldürmeyi planlıyo felan anna sen anna :D[signature][hline]:rock: Sentenced FOREVER!!! :rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CreepY Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 oln diilm yav bn kızım.)nese anlarsın abi bööle tiksinerekbakar elini kolunu flm sallar.)[signature][hline]welcome to the machine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 ueahe u mel gibsonun kadınlar ne ister filmi gibi oldu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar