sadman Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Ya mesela oyun oynarken yada başka bişeyle uğraşırken falan arkada çalar sürekli bişeyler ve çoğu zaman çalan her şarkıyı beğeniyorum. Her seferinde oyunu durdurup masaüstüne dönmekten yada şarkı bitmeden bilgisayara doğru koşturmaktan gına geldi. Yokmudur şöyle sitenin adresini eklediğimizde tüm playlisti çekip logfile gibi tutan bi program? Yalnızca isimlerini kaydetse yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 yok zaten sadece artist-track ismi kaydetse yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 ben de o şekilde yapıyorum da aynı işlemi otomatik yapan bişey olsa daha rahat olurdu tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 hmm tunein'in mobil uygulamasında geriye dönük çalan şarkı geçmişini görebiliyomuşusuz, pcde bulamadım gerçi ama heralde radyodan radyoya değişiyo en azından her şarkı değişiminde değilde arada bir bakıp kaydetmek kısmen işime yarar. bunun gibi başka ne var bildiğiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 shazam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar