xieon Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 başlikdada yazdigi gibi ole bir sey var millet cok konusuyor ondan size bir sorum olcak nedir bu hangi prof. yapar nerden bulunur yada ayrintili sekilde acikliyan bir site varmi simdiden yardimlariniz icin tessekur ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Orcun Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Pikeman ler yapar genelde ns lance / energy lance/wood staff ve vibro lance lerde bulunur ve bunlarda night sister gibi npc lerden cikar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 abi olay burda bitiyo yaptiklari ne :))))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Orcun Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Olay su bi duel yada pvp de adamin mind ina dalio mesela fire azaltip olduruo poison azaltio mind dalan bi skill in warsa rahat alion adami :D haa bide fire wound yapio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 dogruduzgun anlatsana cocuga, 2 duzgun cumle kuramamissin 3 tip dot vardir, damage over time yani. poison : bildigin zehir, silahindaki str ve suresine gore hedef bar i klasik bir sekilde azaltir. hedef bar dedigim de silahinda ham -health,action,mind - lardan 1ine vuran poison cesidi olur, bu butun dot lar icin gecerli. disease : bu wound veren bir dot dur, uzun vadede kotudur, poison ise kisa vadeli. Fire : bu en kotusu, gorunuste disease den farki yoktur, ama daha beterdir. Fire niye en kotusu; poison ve disease res ini artiran buff lar var fakat fire a karsi sadece ca veya aa lar var res i artiran. Fire in gecmesi icin su topluluguna girmen yetecektir. Doc lar bu 3 tip dot u da heal edebilir bu arada. Jedi lar en cok fire dan korkar, cunku heal edecek skill lari yoktur master healer lar haric, ama disease ve poison u cok rahat heal edebilirler.[signature][hline]_.- The GoD of Darkness and Evil -._ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 aslinda biraz su birikintisi olan bir yerde pvp yapiyosan fire yalan oluyo.. Misal mop theed favori pvp mekanlari hepsinin hmn dibinde su var :D Kullanalim sizmayalim di mi..[signature][hline] Vipao Arom . Old School Rifleman @ Eclipse Pa:HF City:Angora Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 yalnız exceptional bi fire olursa su mu işlemez 300-400 str likler var sen suya girene kadar ya ölüyosun yada wounddan mind görünmüyo ve ben bunlara gıcık oluyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 600 yiip ölmedigimi biliyorum 300-400 orta seviye zaten uberler 600 civari daha üstü var mi bilmiyorum..[signature][hline] -VA- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akse Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 expectional fire dan yersen sen suya koşmaya karar verene kadar inersin yere:)[signature][hline]Akse Xanadu Retired Doctor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 said: kath, 07 Aralık 2004 18:05 tarihinde demiş ki: 600 yiip ölmedigimi biliyorum. ee sonra noldu savasın ortasında doc droıd cıkartıp senı heal mı ettı ? o sefer olmedıysen ondan sonrakı her sefer oldun oracıkta o woundla mınd fıre sa zaten kayıpsın, 600 wound la olmeyen [Bu mesaj draedan tarafından 07 Aralık 2004 21:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Axvka-min Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 heh mind fire skill kullanmaktan aciz olan arkadaslarimizin kullandiği bir seydir. ben burda utanmadan cevap veren orcun adli sahisa kendisi pikemandir(sayemde :P)str 600 olan ama pikeman accuracyle tick 600u bulan bi tane almis bulunuyorum (kendisi hiç kullanmiyo başka chardan teras kasi rifleman kullaniyo) bu arada night sister energy lance denilen olayda mind fire yoktur energy wuran weapon smith experimentationa gore dmgi unsliced olma niteliğiyle 300-350 wuran(350 için eski resler war o spawnlar yok artik ama :( maaaaalesef) olmasi lazim nselin DoT lari: disease ve health40 str 40 uses 9k pot 80 (di galiba ) mind fire wound yapmasi sorun değil eger bi doctor swordsman le pikeman swordsman karsilasya (yada rifleman) mind fire hiç bisey yapamaz cunku direct dmg diil hele bide doctor havla yerse oooo....[signature][hline]Vintar Onasi Vintarina Onasi the Flower of carnage big noob of infinity guild:deathblow(infinty'nin ilk ve tek imperial guildi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 said: draedan, 07 Aralık 2004 21:12 tarihinde demiş ki: said: kath, 07 Aralık 2004 18:05 tarihinde demiş ki: 600 yiip ölmedigimi biliyorum. ee sonra noldu savasın ortasında doc droıd cıkartıp senı heal mı ettı ? o sefer olmedıysen ondan sonrakı her sefer oldun oracıkta o woundla mınd fıre sa zaten kayıpsın, 600 wound la olmeyen [Bu mesaj draedan tarafından 07 Aralık 2004 21:14 tarihinde değiştirilmiştir] Bakın şöyle oluyor mind fire yiosunuz suya koşuyosunuz -ateşiniz sönüyor- daha sonra 600-1200 civari bir wound ile actiona kaldıgınız yerden devam ediyorsunuz.. uber dotli vatandas ölüyse bide cmleri de incapedeyse deymeyin keyfinize.. Ha simdi doctor neyi heal ediyo droidi nie cikartiyo orasini hic anlamadim.. Doctor varsa suya hic gerek yok zaten 1 blanketle en baba firelar geciyo..[signature][hline] -VA- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goodness Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Xeon, şimdi olay şöyle. Poison dotlu Nightsister lance var. Onu vuruyorsun moba; mob dot damage alıyor. Sonra eline başka lance alıyorsun. (Kolay yol quickbar a bu silahları koyup F ya da Ctrl+F tuşları ile değiştirmek) Onun akabinde de başlıyorsun vurmaya. Böylece mob hem normal hem de poison damage alıyor. Arkadaşların dediği gibi aynı tip lancelerin fire vs. gibi türevleri de var. Akşam friendly duel yapalım sana göstermiş olurum. Sevgiler,[signature][hline]Avalon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar