Reumer Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 1. pingler nasıl?rahat rahat oynayabiliyormuyuz?256 adsl ile örneğin nasıl oynarım? 2. bizim burdan bağlanmamız illegal falanmıdır nedir?yani us den bir adresmi gösteriyosunuz nasıl oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copperelf Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 1-valla credi kartı aktivasyonu sırasında bir kısmımız proxy kullandı diğerlerimiz amerikadaki birisi aracılığı ile register oldu 2- account creation esnasında us dısındaki iplerle izin verilmiyor ama bir kere register olursan madde 1 deki yollar ile, sorunsuz bir şekilde oyuna girebiliyorsun turk ip si ile 3- 1 haftadır pingler berbat ben ortalama 1000 ile oynuyorum. gündüzleri şehir şebekesindeki yoğunluktan geceleride serverdaki yoğunluktan, rahat rahat oynanabilinin saatler çok az 4- umarım düzelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reumer Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 anladım tmm saol ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CriZz Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 ben 256 kablo kullaniyorum ping 300-400 normalde, arada 800 1000 felanda oluyo ama cok problem olmuyo. Avrupada olsa pinglerin cok fark edecegini sanmiyorum. Altyapı boyle ha amerika olmus ha almanya olmus.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar