ZeuZ Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Ya ultima bi yana da ben bu oyunla ilgili bi kac sey sorcam. Bu oyunun ilerde turkiye serveri olacak mı ve turkiede orjinali satılcak mı ? Internetten getirtmek istemiyorum cunku kredi kartımla yeni bi sorun atlattım yani turkiyede orjinal cd's war mı ya da Turkiye'ye gelcek mi?[hline]"Eger III. Dunya Savas'ı Nukleer ve Kimyasal silahlarla olacaksa, IV. Dunya Savası'nın Tas ve Sopalarla Yapılacagından eminim." A. Eınsteın
Nefr Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Türkiye serverı açılması pek kolay bişey değil, çok fazla talep olması lazım şu an için olacak iş değil açıkcası.
Blackice Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Bu topik beni bugün pek eğlendirdi :lol: Zeuz sen üstüne alınma lütfen senle alakası yok ;][hline]Blackicer Clan MA-Iceforcer Clan Enforcer-Lilluu Clan Fixer I'm not a man of too many faces... The mask I wear is one...
Blackice Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Hatta topiin isminin "Bermuda Şeytan Topii" olarak şeyedilmesini istiyorum :lol:[hline]Blackicer Clan MA-Iceforcer Clan Enforcer-Lilluu Clan Fixer I'm not a man of too many faces... The mask I wear is one...
ZeuZ Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Ehehe hayrola ? :-)[hline]"Eger III. Dunya Savas'ı Nukleer ve Kimyasal silahlarla olacaksa, IV. Dunya Savası'nın Tas ve Sopalarla Yapılacagından eminim." A. Eınsteın
ZeuZ Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Alla alla ?[hline]"Eger III. Dunya Savas'ı Nukleer ve Kimyasal silahlarla olacaksa, IV. Dunya Savası'nın Tas ve Sopalarla Yapılacagından eminim." A. Eınsteın
Guru Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Türkiye'de www.avaturk.com sitesinde oyunun orjinali satılmaktadır.[hline]Life is Just a Game Avaturk Gaming Comunity www.avaturk.com Lvl 33 Elf Wizard (Shadowbane)
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 said: ZeuZ, 31 May 2003 22:35 tarihinde demiş ki: [hline]"Eger III. Dunya Savas'ı Nukleer ve Kimyasal silahlarla olacaksa, IV. Dunya Savası'nın Tas ve Sopalarla Yapılacagından eminim." A. Eınsteın Stones & Sticks A.Einstein.[hline]R4 Assasin Alex'i Elensar Cold as Corpse. nukbasliklikiz, 25 January 2003 21:03 tarihinde demiş ki : silin o goril i
Öne çıkan mesajlar