bayat Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Birilerinin ilgisini ceker belki, guzel bir "glow" havasi veriyor.(Yazi buradan alinmistir) - Resmimizi Photoshop'ta actiktan sonra resmin oldugu layer'i duplicate ediyoruz. - Duplicate edilmis layer'a resmin buyuklugune gore radius'unu ayarlayarak (kucuk resimler icin 5, ne kadar buyuk resim o kadar buyuk radius) Gaussian Blur atiyoruz. - Blur attigimiz layer'in blend mode'unu multiply yapiyoruz. - Ortaya cikan resim biraz karanlik olacagi icin curve'lerle yada brightness'la oynayip istedigimiz hale getiriyoruz. Yapay isikta cekilmis, hafif karanlik, ic mekan resimleri icin hos. Happy Photoshopping.[Bu mesaj bayat tarafından 07 Aralık 2004 21:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 kendi resmim demiyor adam hiç[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Kedimin resimlerine gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 desene lan[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Kedimin resimlerine gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bayat Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Resimdeki yakisikli cocuk benim evet, sevgilim de yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 ahah sigaralı poz verdin biz burda sigaralı poz verenleri dövüyoruz :p[signature][hline]k i n g p i n the striked sazan GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jinni Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 aynı şekilde gblur yapip overlay veya softlight verince de çok güzel olur.. tabi duplike ettigimiz layer'in isik degerlerini de yukseltmek gerekir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 heh gusel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Ben iki resim arasında fark göremiyorum kör müyüm ya ben ?[signature][hline]Novice fordfocus driver..[/i] klh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 öl sen:)[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Kedimin resimlerine gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 öküzlük olsun diye sigaralıyı koymucam eheh smoking kills ot için(nekadar derin bi laf oldu ehe)[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°CKedimin resimlerine gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 vay be yıllarımı verip bulduğum efektler bir bir ortaya çıkıyor. ehu. ben bi de şölesini tavsiye ediim. duplicate layer. blur. duruma göre screen veya multiply. ki bence screen kullanılamayacak durumda bu efektin de düşünerek kullanılması gerekir. screenli veya multiplylı layer duplicate soft light veya overlay[signature][hline] Ne sen, Ne ben, Ne de hüsnünde toplanan bu mesa, Ne de alam-fikre bir mersa, Olan bu mai deniz Melali anlamayan nesle aşina değiliz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar