lord_gorthaur Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 ya son zamanlarda bazı reklamların müzikleri çok hoşuma gitmeye başladı, coca-cola ligth, yeni vosvagen golf gibi ya bunlarların müziklerini nerden bulabilirim, googleda aptal aptal şeyler çıkıyor... :lol:[signature][hline][b]God! Cover my back![u] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Vw reklamındaki Frente - Bizarre Love Triangle (: aradığın türde bir site bende bulamadım yani yok denilebilir tek çare googleda düzgün key lerle arayip bulmak[signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa | Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 charrolet (varya araba bölemi yazılıyo) reklamındaki lazım bana. eskiden vardı kaybetmişim salam parça oda bilen varsa[signature][hline]my world my reality Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 burda yaziyor "Hi Tiger" diyen kadın lı reklam ise http://forum.paticik.com/view.php?id=80994[signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa | Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nartanesi Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Ben Sony fotoğraf makinesinin reklam müziğine hastayım, 1 haftadır soruyorum müzik bölümünde bilen var mı diye hala cevap yok... :([signature][hline]Cennette huriler varmış, kara gözlü İçkinin de oradaymış en güzeli Desene biz çoktan cennetlik olmuşuz; Bak bir yanda şarap bir yanda sevgili Ö.Hayyam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar