Clauvn Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 http://mangafox.me/manga/waratte_sotomura_san/ watamote gibi socially awkward ana karakter var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 molester man bitti az önce.. abi çok iyiydi ya.. ÇOK İYİYDİ YA! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 vagabond'lari okuyorum da , vizbig versiyonlarindan ilk 4 unu satin aldim. ama serinin gerisini satin almak pahaliya patliyacagi icin online scan lenmisleri okuyayim dedim , bir cok sitedekilere baktim karistirdim , cizgi kalitesi, renk kalitesi olarak orijinal kitaplarin yakinina yaklasamiyor scan lenmis versiyonlar. Pc'den , ipad'den ve kitap versiyonlarini bayag karsilastirdim, vagabond gibi muhtesem cizgilerin oldugu manga'yi yazik etmeyeyim demeye basladim, sanirim geri kalani da kitap olarak alicam. Acaba ben mi dogru yerlerde bakmiyorum, renkler niye bu kadar farkli ( scan lenmis olanlar koyu renkli , orijinal kitapda detaylari cok daha rahat inceleyebiliyor, gorebiliyorum ) ? var mi oneriniz, yoksa kitap herhalde cok daha iyidir mi diyeceksiniz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 BabacumMostors said: molester man 9. bölümü okudum da.. loli nin evine gittiiği.. ABİ AHAHAHAHAHAH sabah serviste insanları uynadırdım kıkır kıkır ne küfür yemişimdir belli değil allah kahretsin ya. ben de yeni okumaya başladım; 9. bölümde lolinin cama tıklattığı sayfadayım bir sonraki sayfaya geçmeye üşeniyorum utançtan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 of yatar ayak tekrar molester man okudum en baştan. artık mutlu uyuyabilirim. pazartesi sendromu kalmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 5 gün içinde 5 cm/s + molester man + oyasumi punpun finali duygularım çorbaya döndü, biri durdursun beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 BabacumMostors said: molester man bitti az önce.. abi çok iyiydi ya.. ÇOK İYİYDİ YA! cidden cok iyi ya onu bitirdiysen kaede verdigi gibi onani master kurusawayida oku ayni mantik ama yani geriye donup tekrar tekrar okunabilecek bir manga molester man Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar