Mephisto_ Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Ahanda yeni açabildim mail'imi, invite edilmişim, umarım şimdi girsem kaçırmamışımdır hüaaa, acaip oldum yaa !![hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz
Coldwind Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 sen hani oynamayacaktın ;)[hline]Fizban (9:08 PM) : şirin demek kız lügatında yakışıklı değil demek Fizban (9:08 PM) : ama hala sana böle bi kanım ısındı demek Fizban (9:08 PM) : kıl olurum şirin diyenlere
Mephisto_ Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 denicem bi süre, zaten daha sonra ayın 27'sinden itibaren gidiyorum yurtdışına gelemicem bi süre birisine veririm[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz
Eno Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Zaten ben de düşünüyodum. Şu galatasaray süfer klup diye.. meph.. şey.. account beta.. swg.. ben.. ıı kem küm
Coldwind Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 iş işten çoktan geçti eno hehe :) geç kaldın :p[hline]Fizban (9:08 PM) : şirin demek kız lügatında yakışıklı değil demek Fizban (9:08 PM) : ama hala sana böle bi kanım ısındı demek Fizban (9:08 PM) : kıl olurum şirin diyenlere
Simofle Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Enoya bak, bı oyun ıcın sattı klubunu :)[hline]Simofle Limonum -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.-
Eno Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Tüh şampiyon beşiktaş o zaman hade :p
Mephisto_ Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 buddy key'i de, beta acc.'umuda[ayın 27'sinden sonrası için] verdim e tabii bu galatasaray süper bir klup olduğunu değiştirmiyor ama yinede bikaç ss ve gizli bilgi sızdırabilirim eğerki bir madalya daha taktırabilirseniz omzuma ;)[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz
Öne çıkan mesajlar