PiJAJE Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 selamlar ben pek ücretli online oyun oynamadım ondan sorayım dedim... bunu aylık ücreti ne kadar oluyor? birde başlangıç ücreti? sadece kredi kartımı var ödeme şekli? illegal server oynucaktım ama bi sorim uyarsa orj serverda oynarım dedim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heardalis Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 normalde cd key e 50 dolar veriyorsun . fakat gördüğün gibi 20 dolara burda satan arkadaşlar var. aylık ücret de 15 dolar. yada 3/6/12 aylık alırsan ona göre de 12 dolar/aylık a kadar düşüyor. bence önce bir legal olmayan serverda dene bi bak oyuna . beğenirsen orj e geçersin .[signature][hline]The AmokRunner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esteban Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 ya tamam deneyeyim de ama bu freeserver lari nasi bulucam netten? elimde lineage 2 full yuklu su anda ayrica updateleride tamam fakat oyuna girdigimde new accaount bolumu kapali. free serverlari nasil bulurum ve yuklerim lutfen yardim:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar