Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticikde kimler "R" leri diyemior :)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
babacum vullzzz!! (rulz)
Bizim arkadaşa ''bir berber bir berbere..'' tekerlemesini söyletiyoduk.Hırs yapıyodu her seferinde yarım saat susmuyodu :)[signature][hline]Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ GADİR ÜLEAAYYYNNNN!

Spector, 02 Aralık 2004 15:23 tarihinde demiş ki:
cok zor durumdayim herkez bi kere döt verse olurmu bap piliz lutfen

Sonsuzluğun ötesi içimizdedir!
Mesaj tarihi:
R söyleyemeyen adamları belirli bi süre vakit geçirdikten sonra anlıosun baya rahat
babacum normal konuşuyormuş gibi gelio bana, farkına varmıyorum[signature][hline]I felt a great dısturbance...as ıf a hundred evıl bastards on an oıl derrıck suddenly crıed out ın terror and were suddenly sılenced.Strange.
Mesaj tarihi:
evet çünkü ben r leri söyleyemi,yor değilim..
siz farklı söylüyorsunu ben re leri, söylüyorum bir kere böhüeee öhühheee :(:( adi herifler alçaklar sırf ben söyleyemi,yormuş gibi olayım diye farklı telafuz ediyorsunuz değil mi.. alayınız topsunuz ulan zaten dünya delikanlı olsaydı yuvarlak olmazdı :(

bu arada süper fransızca konuşurum..[signature][hline]FRANCO FEST ULUDAĞ!
Ayrıntılı bilgi burada
Mesaj tarihi:
Bende normal konuşunca herşeyi söyleyebiliyorum da. Böyle heyecanlanıp hızlı konuşmaya başlayınca ne dediğimi ben de anlamıyorum. Sesimi de yükseltince acayip boğuk bişi oluyo ben de dahil kimse bişi anlamıyo :) Sessim çok boğuk ve baslı ondan çok konuşunca ve gülünce boğazım ağrıyo :)[signature][hline]ICQ#:149976315 | Msn: [email protected]
Mesaj tarihi:
said:
Angelfire, 07 Aralık 2004 20:51 tarihinde demiş ki:
ahha bedo
alphanda söleyemiodu hatta şöle bi diyalog hatırlarım
- Alo alphan nerdesin ya geldik kadıköye??
* Abi duvv ya şuğda balğon öldüvüyovum.
- E hadi gel artık.
* Taam şu son balğonuda öydüyüyim tvaş olup geğcem

ahahahahhahh olm tamam public oVtamda ismimi lanse etme[signature][hline]
  • Yeni Oluştur...