UltraPsycho Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 babacum vullzzz!! (rulz) Bizim arkadaşa ''bir berber bir berbere..'' tekerlemesini söyletiyoduk.Hırs yapıyodu her seferinde yarım saat susmuyodu :)[signature][hline]Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ GADİR ÜLEAAYYYNNNN! Spector, 02 Aralık 2004 15:23 tarihinde demiş ki: cok zor durumdayim herkez bi kere döt verse olurmu bap piliz lutfen Sonsuzluğun ötesi içimizdedir!
arcane Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 R söyleyemeyen adamları belirli bi süre vakit geçirdikten sonra anlıosun baya rahat babacum normal konuşuyormuş gibi gelio bana, farkına varmıyorum[signature][hline]I felt a great dısturbance...as ıf a hundred evıl bastards on an oıl derrıck suddenly crıed out ın terror and were suddenly sılenced.Strange.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 evet çünkü ben r leri söyleyemi,yor değilim.. siz farklı söylüyorsunu ben re leri, söylüyorum bir kere böhüeee öhühheee :(:( adi herifler alçaklar sırf ben söyleyemi,yormuş gibi olayım diye farklı telafuz ediyorsunuz değil mi.. alayınız topsunuz ulan zaten dünya delikanlı olsaydı yuvarlak olmazdı :( bu arada süper fransızca konuşurum..[signature][hline]FRANCO FEST ULUDAĞ! Ayrıntılı bilgi burada
daverc Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 evet evet babacum soyleyemio r leriii , radyoda duyduk bikerem :-) *!kacar*[signature][hline]|R.I.P| Dark Age of Come,aLot|[/b]-[Koli Basili(msn)]-
McFrenzy Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Bende normal konuşunca herşeyi söyleyebiliyorum da. Böyle heyecanlanıp hızlı konuşmaya başlayınca ne dediğimi ben de anlamıyorum. Sesimi de yükseltince acayip boğuk bişi oluyo ben de dahil kimse bişi anlamıyo :) Sessim çok boğuk ve baslı ondan çok konuşunca ve gülünce boğazım ağrıyo :)[signature][hline]ICQ#:149976315 | Msn: [email protected]
Head Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 seda sayan gibi R diyebilirim[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- i don't want a teenage queen,i just want my m-14.
BlacKDagger Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 o zaman rulz :)[signature][hline]|-------------|Paticik Kısayol Menüsü|-------------| |---|İnternet-Konu Dışı-Konsol-Pc Oyunlari|----| |Müzik-Vizyon-Garbage-Spor-Donanim&Yazilim|
Aron-Caldwell Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 said: Angelfire, 07 Aralık 2004 20:51 tarihinde demiş ki: ahha bedo alphanda söleyemiodu hatta şöle bi diyalog hatırlarım - Alo alphan nerdesin ya geldik kadıköye?? * Abi duvv ya şuğda balğon öldüvüyovum. - E hadi gel artık. * Taam şu son balğonuda öydüyüyim tvaş olup geğcem ahahahahhahh olm tamam public oVtamda ismimi lanse etme[signature][hline]
Spector Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 aklima wogen geldi :) ( arkadas bizim dalga gecmemizden hırs yapip telefonda Re R RE Re Demeye Kasti )[signature][hline] Msn Adresim Revelador Revenant - Rv - Whea, 29 Eylul 2004 13:56 tarihinde demiş ki: baba yanlış anlama ama sen virus degil g..tten yemişin Sizler icin Laethon Burdayiz UO Shard
Nyrio Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 ben diom walla :)[signature][hline]uyumak istiyorum
Öne çıkan mesajlar