aquila Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 dolandirabilicek kadar akli yok zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 herkes ağlamış şükrü yırtmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Sukru uyanik adan belli zaten. Amerikada da eski uzay mekiklerini alip jilet yapiyormus adam ayarlamis iceride. Tehlikeli adam bu sukru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 valla adam supporta mail attım yöntemi sordum onlar bi sıkıntı olmayacağını söyledi %100 güvenli diyerekten sattı. hadi blizzard sonradan baktı önünü alamıyo fikir değiştirdi desek çalıntı kredi kartlarıyla alınan keyler olduğunu söylemedi bilse heralde kimse almazdı RaF falan ki zaten bence bu yüzden patlattı blizz RaF'la alınsa bile her türlü blizzin işine geliyor. olay bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 çalıntı kredi kartı kullanıp nasıl hala hapise girmiyor bu herif? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 ucuz etin yahnisi abi, düşünmediniz mi hiç niye ucuza geliyo diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 o kullanmamış kullanan adamdan ucuza almış keyleri. bildiği halde bize söylememiş suçu o. düşündüm çin rus mus bişeylerdir sandım keyler ne biliyim böyle illegal olduğunu lel. neyse olan oldu zaten artık üstünden 1 yıl geçti konusu açılmışken açıklayım dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 çin rus dediğin tüm keyler çalıntı kredi kartı ile alınıyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 işte insan beynin nasıl çalıştığına dair muazzam bir örnek. ucuz ve yararlı bir mal hmm alayım bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 moriarty said: çin rus dediğin tüm keyler çalıntı kredi kartı ile alınıyor zaten.ne alaka? polonyadan burdaki oyunun aynısını yarı fiyatına gayet legal alabiliyodum ben? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 moriarty said: çin rus dediğin tüm keyler çalıntı kredi kartı ile alınıyor zaten. bf3 rus keyi satıyorlar falan mesela,o başka o başka olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 TÜRK ASKERİNE HAKARET VAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Herkes con artist olmuş arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar