mutos Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 AverTV kartımın appl.programında sorun var capture yapamıyorum.Bunu farklı bir program kullanarak yapabilirmiyim?yapabilirsem iyi program olarak ne vardır?[signature][hline]Icq=212-213-215 ¶ msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 power li bi şi vardı bi arkda görmüştüm baya güzeldi ama hatırlıamorum adını[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Bir suru var da program bulduugm.Simdi hangisi iyidir kotudur bilemedigimden indirmiyorum acıkcası[signature][hline]Icq=212-213-215 ¶ msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 kusura bakmayın.bir sonuca varamadıgım icin tekrar guncelledim[signature][hline]Icq=212-213-215 ¶ msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adonis Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 powerdirector 3.0[signature][hline]There's someone who needs you. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar