Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bir acc 2 kisi

BullDoG

Öne çıkan mesajlar

Maalesef olmuyo olsa ne güzel olurdu , Eğer o Acc ile biri oyunda ise biriside o acc ile girmeye çalışında oyundaki kişi düşüyo diğeri giriyo bu böle gidiyo (:[signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa |
Matrix Code System

[Bu mesaj MrMedia tarafından 07 Aralık 2004 17:48 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

valla,2 kisi ayni anda oynuyamiyor ama account share a izin veriyorlar galiba,avatar kesinlikle account share yapiyor,2 gun 3 saat uyuyarak level kastim,2 gun boyunca adam hic off olmadi durmadan leveli artiyor,2 gunun sonunda yatarken adam hala on du,su an 59 oldu.ben 30 lu levellardayken adam benden hizli level kasiyor.[signature][hline]Desire 30 Paladin (Memories Of Open Beta)
Mae 18 Orc Hunter (Memories Of Open Beta)
Mae 3x Elven Hunter(Warsong-US version)

Sosyal ağlarda paylaş

http://www.thottbot.com/ baska hicbi seye ihtiyaci yok,oyuna ilk defa giren biri bile,bu sayfayi gormemis ama betada 1 yil oynamis adamdan iyi level kasar,bu arada adam farmer,durmadan farm,quest fln yapmiyo.zaten 40 dan sonra sadece guzel item rewardleri olan questleri yapiyorlar,gerisi yalan.yine tartisma baslamasin ben su an ki serverda high level olan adamlar (50+ olanlar) sirf farming.[signature][hline]Desire 30 Paladin (Memories Of Open Beta)
Mae 18 Orc Hunter (Memories Of Open Beta)
Mae 3x Elven Hunter(Warsong-US version)

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...