BullDoG Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Arkadaslar bir acc yi iki kisi aynı anda farklı serverda kullanabilirmi[signature][hline]CoCoCola ic Hayatı Yasa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nagash- Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 pek zannetmıorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Maalesef olmuyo olsa ne güzel olurdu , Eğer o Acc ile biri oyunda ise biriside o acc ile girmeye çalışında oyundaki kişi düşüyo diğeri giriyo bu böle gidiyo (:[signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa | Matrix Code System [Bu mesaj MrMedia tarafından 07 Aralık 2004 17:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dunedain Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Anlaşın aranızda 12-amden 12pme biriniz takılsın kalan zamanda öbürü . Aynı karakteri oynayın üstelik euda ilk 60a ulaşan siz olun eğlenirsiniz :D . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 :D cok ii olurdu ole ama sadece soru olarak[signature][hline]CoCoCola ic Hayatı Yasa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dreamfury Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 valla,2 kisi ayni anda oynuyamiyor ama account share a izin veriyorlar galiba,avatar kesinlikle account share yapiyor,2 gun 3 saat uyuyarak level kastim,2 gun boyunca adam hic off olmadi durmadan leveli artiyor,2 gunun sonunda yatarken adam hala on du,su an 59 oldu.ben 30 lu levellardayken adam benden hizli level kasiyor.[signature][hline]Desire 30 Paladin (Memories Of Open Beta) Mae 18 Orc Hunter (Memories Of Open Beta) Mae 3x Elven Hunter(Warsong-US version) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 o adam kesın closed betada oynamıs birisidir yanı nerde ne var nerelerde kasılır biliyordur yoksa yenı baslayan bırı o kadar hızlı gıdemez[signature][hline][b]WoW:Hordish Manner Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dreamfury Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 http://www.thottbot.com/ baska hicbi seye ihtiyaci yok,oyuna ilk defa giren biri bile,bu sayfayi gormemis ama betada 1 yil oynamis adamdan iyi level kasar,bu arada adam farmer,durmadan farm,quest fln yapmiyo.zaten 40 dan sonra sadece guzel item rewardleri olan questleri yapiyorlar,gerisi yalan.yine tartisma baslamasin ben su an ki serverda high level olan adamlar (50+ olanlar) sirf farming.[signature][hline]Desire 30 Paladin (Memories Of Open Beta) Mae 18 Orc Hunter (Memories Of Open Beta) Mae 3x Elven Hunter(Warsong-US version) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elladan Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 biz eu open beta da4 kişi aynı acc de oynuyoduk. (pazartesi ben, salı haydar, çarşamba hamdullah, perşembe abidin abimiz, cuma da abinin abi...) :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mikado Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Kim bu avatar avatar dediginiz adam yahu?[signature][hline]Kaybettigim seyler arasinda en cok aklimi ozluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Bakınız top25 de 19.sırada olan bir NE Hunter lvl56mış belkı şimdi daha fazladır[signature][hline][b]WoW:Hordish Manner Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar