kralweb Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 ya arklar hl2 de save ettiğim yerlerden devam edemiyorum. load game a kaldığım yerden devam etmek sitiyorum. oyun açılıyor. fakat hiç kimse hareket etmiyor. benden başka. oyun bölüm geçince loding yazısından sonra bi yazı daha çıkıyor. sanırım onla ilgili bir sorun. yardımcı olurmusunuz. ya hep new game ordaki bölün başı savelerden devam etmek zorunda kalıyorum. bazen onlarda bile problem yaşıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaming Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 consoldan ai_disable 0 yazman gerekiyor.[signature][hline]When arguing with a stupid person, make sure he's not doing the same. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kralweb Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 akşam evde denicem saolsın umarım çalışır :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ati Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Yaw aldiğin hl kaç cd mesela bende adamlar asansöre ilkinde binmiolar load ettikten sonra biniolar.[signature][hline] Erst wenn die Wolken schlafen gehen kann man uns am Himmel sehen wir haben angst und sind allein Gott weiss ich will kein Engel sein Heaven Must Be Hell in Sky Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kralweb Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 hl2 demişim 2 iki iki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar