elma Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 selamlar, artık hepimizin bildiği gibi singapur'dayım. Önceleri note 10.1 almayı düşünüyodum, bu sonra yerini 8.0 a bıraktı. Şimdi de note 2 mi aliym yoksa şu yeni çıkan galaxy mega 6.3" lerden mi aliym diye düşünüyorum.Fiyatları 900 tl falan. Hangisini tavsiye edersiniz? Ve TR ye döndüğümde kayıt ettirebilir miyim direk pasaportuma? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 en son cikani al kayit ettirirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Kayit kolay. En cok isine yarayacak olani al tabi. Fiyat olarak kar edeyim diyorsan iphone bak. Nekadar kalacaksin orada gelisine yakin cikacak aletlere bakarsin. Ps4 al :-) Smartphones relase dates diye bakarsan cikar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Dragonfire said: Kayit kolay. En cok isine yarayacak olani al tabi. Fiyat olarak kar edeyim diyorsan iphone bak. Nekadar kalacaksin orada gelisine yakin cikacak aletlere bakarsin. Ps4 al :-) Smartphones relase dates diye bakarsan cikar. dönüş biletim 29 eylül. O zamana note3 çıksa keşke bi tane patlatıp dönsem =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 kasım gibi çıkacak note 3. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Kasim diye biliyorum bende. Illaki vardir cikan bisiler. Htc one falan bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar