haydari Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Civilization.III.-.Play.the.World, Civilization.III.Conquests bunları indirdim oynamak istedim ancak bunlar expention dedi benim civilization oynayabilmek için hangi alt oyuna ihtiyacım var acaba bilen var mı arkadaşlar ?[signature][hline]İmzam yeter! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Civilization III'e ihtiyacın var direkt olarak...[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raider Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 civ3 un kendisi gerek[signature][hline]Nickim'den nefret ediyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 nerden indirdiğini söylermisin o packleri bi zahmet...[signature][hline]hiç bişeyim yok..bi FenerBahçem bi de karikatürlerim... Ahanda Resmim: http://album.paticik.com/index.php?op=3&id=5164 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
December_Flower Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 emule de bulunur sanırsam,ben bı cok oyun ındırdım(iso uzantılı)[signature][hline]You´ll never be alone again You´ll never die again You´ll never be born again You´ll forever be, stuck here in eternity... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baalzebul Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Gereksiz yere Play the world' u indirmeyin. Conquest zaten PTW' yi içeriyor. Önce civ3' ü kurun 1.29f' e patchleyin. Sonra conquest'i kurup onuda 1.22' ye patchleyin.[signature][hline]Ethernass Diyarına Hoşgeldiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 aham ben hiç yama yapmamıştım sanırım =) onu bir ara yapmalıyım kesinlikle böylece aptal sınır ihlalleri kalkar sanırım.[signature][hline]sonunda yeniledim. lord_elvyn, 12 Kasım 2004 20:06 tarihinde demiş ki: artik patideki abazalardan korkmaya basladim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baalzebul Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Hiç yama yapmadıysan birçok kritik bugla oynuyorsun oyunu. Yamaların yapılması şiddetle tavsiye edilir.[signature][hline]Ethernass Diyarına Hoşgeldiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haydari Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 eyvallah arkadaşlar pati sağ olsun![signature][hline]İmzam yeter! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baalzebul Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 said: Dorsia, 03 Aralık 2004 18:09 tarihinde demiş ki: yapacağın şey civ 3 yüklemek, sonra üstüne conquest eklemek.. eğer oyun orjinalse gidip1.22 patchini yüklemek civ 3 conquest in. 1.29 a eğer civ 3 oynamayacaksann gerek yok... Bu arada 1.22 kesinlikle gerekli bir patch öçok kritik hata var oyunda... Tabii eğer yeniysen oyunda bu hataları direk göz ardı edersin ancak 1 yıldan sonra canını sıkar... Civ3 oynamayacaksanda 1.29f yamasını yapman tavsiye ediliyor, yapılmazsa senaryolarda bir takım buglar oluşuyor.[signature][hline]Ethernass Diyarına Hoşgeldiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Poibra Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Civ 3 ü yükleyip sora Conquesti yükle;Play the World'e gerek yok çünkü Conquest onuda kapsıyor aynı zamanda...[signature][hline]Here our soldiers stand;from all around the world... Waiting in a line to hear the battle cry... All are gathered here victory is near; The sound will fill the hall,bringing power to us all... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baalzebul Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Bu arada biraz hava atayım. www.civfanatics.com dan Hall Of Fame hakkında alıntı: Special congratulations goes to boogaboo, who now holds either the #1 and/or #2 slot on all eight tiny/fastest finish tables. Kudos also to EMan, Baalzebul and Lulthyme for their tiny map successes as well! :)[signature][hline]Ethernass Diyarına Hoşgeldiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 bendede Call of Power diye birşey var bunun üzerine paç falan olur mu[signature][hline]İmza buysa Kral benem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baalzebul Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Call to power' ın civ ile bir alakası yok. Call to power 1 mi 2' mi. 2.nin yaması var hatta yayımcı source code' larını açtı ve Apoltyon diye bir site üzerinde çalışıyordu. Yama falan yapmışlardı ama şu anda ne aşamada bilemiyorum.[signature][hline]Ethernass Diyarına Hoşgeldiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar