Head Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 söyleyemediğim kelimeler var , gözlerinin içine gözlerimle haykırmak istediğim. ne yazık ki , gözlerinin güzelliği beni susturur , diyeceklerimi unuttururdu. hayranlıkla saçlarına bakardım , elimden düşüremediğim fotoğrafında. böyle insanın üşüdüğü aralık günlerinde , yanımda termosum olmasa bile , üstümde inatla giymeyi reddettiğim montum olmasa bile , senin unutmadığım gözlerin ısıtıyor beni. en güçlü rüzgara bile başımı kaldırıp gülümseyebiliyorum artık. varlığını yok edemediğim bir sen var içimde , bir de ben , tek başına ; yalnız üşüyen..[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- i don't want a teenage queen,i just want my m-14. [Bu mesaj Head tarafından 07 Aralık 2004 03:11 tarihinde değiştirilmiştir]
Soulbringer Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Bence güzel..[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)* §Bounty Hunter§
Head Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 saolun.[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- i don't want a teenage queen,i just want my m-14.
Diomedes Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Güselmi$[signature][hline]ÖLÜM NE ZAMAN VE NASIL GELECEKSE GELSİN TABUTUMA SARI LACİVERT ÇİÇEKLER ATILACAKSA MEZAR TAŞIMDA "FENERBAHÇELİYDİ" YAZILACAKSA CENAZEMDE ''MARŞIM'' OKUNACAKSA ÖYLE ÖLÜM HOŞ GELSİN!!!!!! Pati Sözlük!!! Diomedes
Öne çıkan mesajlar