Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ingilterede dil okulu ve konaklama

infiniteloop

Öne çıkan mesajlar

şimdi durumlar şöyle. bu sene üniversite bitti. master öncesi orta halli olan ingilizcemi geliştirmek için ingilterede uzun süreli bir yaz okulu düşünüyorum. bir kaç okul buldum. okulların fiyatları çok uygun ama konaklama okulun neredeyse iki katına geliyor. ardından master'da da ingilterede olacağım. daha önce bunları deneyimlemiş, önerileri olan var mı?
Sosyal ağlarda paylaş

Croydon'daki St Giles mi bu ? Eger oyleyse cok da Londra'da sayilmiyorsun. =)

Kiyida kosede kalan yerlerde ev/oda kiralari cok daha ucuz. Haliyle yeme icme dert degil kendim hallederim dersen dil okunun ya da acentanin seni yerlertirmesi yerine kendin ev/oda bulabilirsin. Benim tavsiyem ilk 1 ayini garantiye al, okuldan/acentadan ya da airbnb.com dan falan hallet accomodation'i, sonra gelince gez dolas, butcene zevkine uygun bi yer bul.

Yine de haftalik 100-150 pound pahali degil, hele hele yemek ve temizlik dahilse.
Sosyal ağlarda paylaş

di said:

Croydon'daki St Giles mi bu ? Eger oyleyse cok da Londra'da sayilmiyorsun. =)

Kiyida kosede kalan yerlerde ev/oda kiralari cok daha ucuz. Haliyle yeme icme dert degil kendim hallederim dersen dil okunun ya da acentanin seni yerlertirmesi yerine kendin ev/oda bulabilirsin. Benim tavsiyem ilk 1 ayini garantiye al, okuldan/acentadan ya da airbnb.com dan falan hallet accomodation'i, sonra gelince gez dolas, butcene zevkine uygun bi yer bul.

Yine de haftalik 100-150 pound pahali degil, hele hele yemek ve temizlik dahilse.

yok ya tam merkezde (:

http://www.stgiles-international.com/
Sosyal ağlarda paylaş

said:
peki biz istediğimiz gibi ev tutabiliyor muyuz orada? vatandaş değiliz bir şey değiliz sonuçta?

Evet tutabiliyosun ama calismiyorsan etmiyorsan ya garantor/kefil bulman gerekir ya da en az 6 aylik parayi pesin vermen gerekir ki o da butceyi zorlar,

bir de haftalik gordugun fiyatlari aylik olarak hesaplarken direkt 4 ile carpip aylik su kadar deme, 4.3 ile carp zira 1 ay 4 haftadan fazla. Gun gun hesapliyor burda adamlar. =)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...