BlaCk Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 aşiret'in kelime kökü arapçadan geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 hayır, eski türklerde de vardı ama sözde okumuş gencin yaptıkları saçmalık. hala adam mantıklı birşey demiyor. "alın bakın şöyle bir cinayet var. din ile alakası yok ama sapıklık." demiyor. tarikatlarda dindir bunu kafana sok öncelikle. cinayetin kendi elleriyle olması gerekmiyor. adam bir insanı beğenmez "bunu dışlıyoruz beyler." der, herkes dışlar. biri de çıkıp "sen kimsin lan pesefenk" diyemez. çünkü o tanrının rahibi, imamı, xxx görevlisi ama din olmasa ve böyle rütbeler olmasa biri sapıklık yapmaya çalıştığı zaman ağzına sıçarlar. şimdi adam müslüman diye "müslüman gardaşımızın ayıbını örtmemiz lazım." diyor ve tövbe ettirip yolluyor. adam gene aynısını yapıyor ve gene böyle çembere giriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 ya boş boş konuşma. arap kabilelerinde başta bi adam var. ben tanrının adamıyım gibi laflarla değil. buralar benim mantığıyla kural koyup uygulatıyomuş işte. hala din diyo. kan davaları da dinden gelme hatta dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 başka birşey demiyorum. karşılık verecek kapasite bile yok adamda. istediği cevabı daha önceden veriyorum hala hurr durr mk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Kapasiteye bakın. "biri kural koyup uyguluyosa bu dindir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 öyle mi dedim eşşek kafa öyle mi dedim adam dini kullanarak beyin yıkıyor ve istediklerini uygulatıyor kural adıyla söylemini çıkarman lazımdı oradan eşşek kafa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 ahsfushfd. dinle alakası yok adam toprak sahibi onun sayesinde geçiniyolar o yüzden uyguluyolar. şunu anla bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 adam toprak sahibi olsa nolcak. sokayım toprağına diyip göç eder ama adam din alimi allah götümden bok çıkarmaz diye düşünüyor millet. karşı çıkamıyor. millet cehenneme gitmekten it gibi korkuyor. hep bu yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 susun lan başlıcam islamınıza gece gece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 sana mı sorcaz lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Okundu beyler hadi gidip yatın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 son sayfada çok güldüm ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 hadi allah kabul etsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Shean said: adam toprak sahibi olsa nolcak. sokayım toprağına diyip göç eder sen biraz oku. tamamen boş konuşuyosun şuan. yanlış yere çektin konuyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 okudum moruk. anlıyorum seni. victor kankin falan herhalde bilmiyorum ama dediklerimden anlam çıkartamıyorsun. toprağın sahibinin koyduğu kurallar elemana zor geliyorsa defolur gider topraktan. bu kurallar din kuralları adı altında olunca sıkar o gitmek. gidemez, korkar. millet dışlar. cehenneme gider cız olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 cızbız köfte çekti canım allahıszherif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 yatmadım şimdi it gibi açım http://www.oktayustayemektarifleri.com/wp-content/uploads/2009/07/c%C4%B1zb%C4%B1z-k%C3%B6fte.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Ben de diyorum ki. AŞİRET VE KABİLELERİN YAPISI DİN KURALLARI ÜZERİNDEN DÖNMÜYOR AÇ OKU BAK. nasıl anlatıyım ki. anlıcağın şekilde aile gibi düşün mesela. diyelim ki baban reis gibi lafı dinleniyor. neden dinleniyo mesela ? öyle düşün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 hamsilipilav said: za Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 o reis gibi babana ateistim ben papa. diyebilir misin moruk? kilisede domaltır seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 ulan reisin ateist olmadığı nerden belli hey allahım ya. ya nese tamam he he dinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 sendeyiz shean Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 allahtan garbage. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 dostum adam reis, okay. dediğimi anlamıyorsun ta başından beri bu reisin dini kullanan bi alçak pezefenk olduğunu söylüyorum. bana artık bu reislerin din kullanmayan biri olduğunu söyleyebilir misin? solcular hariç. onlar mal. solcularda lider bile olmaması gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 reisin din kullanmasina gerek yok, seni keserim der, olmadi aileni dograrim der. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar