onlyreal Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Biliyorum bu konu acildi diyorsunuz ama search edip bakarsaniz konularin cok karistigini goreceksiniz. Olayin ozu kiz arkadasima yilbasi hediyesi dvd writer alicam(en ucuz efektif yontem:) ) ama olaydan tamamen kopugum bana sole ucuz yollu ama herseye yazabilen birsey lazim. +- muhabbettinden hic haberim yok yani teknik olarak ta desteklerseniz sevinirim. hangi marka fiyatida cok abartmayalim:)[signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic C CLARKE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Ben kendime düşünüyorum dvd writer. Sadece veri depolamak için düşündüğümden en ucuz writerden alacam bi tane. lg olacak yani muhtemelen. Bir de önce dvd writer diye arat, çıkan bir çok sonuçtan 2-3 tane işine yarayacak kalabalıkça topic vardı yanlış anımsamıyorsam.[signature][hline]shotokan kedisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=2154&productid=bd5417 bu mu? lg mi?[signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic C CLARKE [Bu mesaj onlyreal tarafından 08 Aralık 2004 03:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Düzgün birşey gibi duruyo. Ucuz da... İşimi hayli hayli görür. Yine de o bahsettiğim konulara bir göz gezdirip kullananların deneyimlerini okumakta fayda var satın almadan önce.[signature][hline]shotokan kedisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar