Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Forge yaptım:)

Chemical

Öne çıkan mesajlar

turbo fırının espirisi şu
içinde fan var
bide termostat
fanın önünde resistans var

en zor yanı okadar ısıya dayanıklı fanı gidip turbo fırın tamir eden yerden kazık fiyatlara satın almak:)

termostat var zaten[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE.
DO NOT SHORT-CIRCUIT.
KEEP UNDER -30°C
Kedimin resimlerine gider
Sosyal ağlarda paylaş

turbo fırınlarda öyle bir seçenek yok biliyorsun? fanı kapamazsan heryeri ısınır

hem ben anlamam turbo fırından daha sıcak bu:) hot hot hot[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE.
DO NOT SHORT-CIRCUIT.
KEEP UNDER -30°C

[Bu mesaj Chemical tarafından 08 Aralık 2004 02:16 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Yaparım kolay
fırının sadece bi kısmını ısıtmak istiyince ısı geçirmiyen bi tepsi olur kullanılmıyan kısmı bloke edersin sadece istediğin yer ısınır

lan

dur bakiim sen

aanaa bak çok iyi fikir oldu
fırında kullanılmıyan yerleri ısıttıma sorunsalı çok masraf yapar bunu önlicek bi tepsi taksan çok işe yarar lan anaa dur arçeliğemi yollasam naapsam

yada diğer icatlar gibi ölsünmü[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE.
DO NOT SHORT-CIRCUIT.
KEEP UNDER -30°C
Sosyal ağlarda paylaş

iyi de verdiğin ısı aynı olduktan sonra yalıtımla daha az yeri ısıtmak aynı miktara mal olur

senin dediğin anca adamlardan daha iyi ısı yalıtımı yaparım gibi bi iddia ile gerçekleşir ki bunu arçeliğe dersen sana gülerler heheh[signature][hline]I felt a great dısturbance...as ıf a hundred evıl bastards on an oıl derrıck suddenly crıed out ın terror and were suddenly sılenced.Strange.
Sosyal ağlarda paylaş

öyle değil arcane
harbiden bilmiyorsun bu olayları:)
ısıttığın yer küçüldükce ısınırken harcadığı zaman azalır ve termostat aynı yerdeki ısıyı korumak için daha geç aralıklarla devreye girer[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE.
DO NOT SHORT-CIRCUIT.
KEEP UNDER -30°C
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Chemical, 08 Aralık 2004 02:11 tarihinde demiş ki:
said:
magecy, 08 Aralık 2004 02:05 tarihinde demiş ki:
Böyle içine 2-3 insan girebilcek büyüklükte yapıcaksan ben alayım bir tane senden :) birkaç kişiyi öldürcemde arkada kanıt kalmasın :D

aheua onların bi ismi vardı unuttum şimdi
onlar doğalgazla çalışıyor bide masrafsız oh:P

Ben cesetleri yok etmek için kullancam öldürmek için değil daha işkenceli bir ölüm bekliyor onları[signature][hline]Image is everything, so play with it.

Ne mutlu Türküm diyene !!

M. Kemal ATATÜRK
Sosyal ağlarda paylaş

hah ondan
piercinglerini falan pense ile söküp koparıyolar sonra atıyorlar ki piercing eriyip küllere yapışmasın denize külleri dökerken cup diye suya bişi düşünce "Oneydilan durun enteresan bişi düştü suya girip alalım lan kesin titanyum gibi birşeydir"[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE.
DO NOT SHORT-CIRCUIT.
KEEP UNDER -30°C
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...