huun Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 cnbc e de bir film var zencilerle cok fena dalga geciyorlar . hele bir mezarlikta acilis sahnesi vardi evlere senlik . uzucu ama eglenceli bir film . kafa karisikligi. ahah zenci cetesi yarismasi var . zenciler omuzlarinda televizyon kopeklerden kaciyorlar . birisi yeni rekor kirdi alla alla ehehe[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . [Bu mesaj huun tarafından 07 Aralık 2004 22:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 sanki bazı klasik filmlerle alay ediyomuş gibi :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Grandmaster zgrw Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu [Bu imza zgrw tarafından 12 Novamber 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 alenen ya her sahnesinde bir bomba var annesinin her mevzuda araya girmesi oglunu "cetelerden" uzak tutmasi . bu isleri artik birakmis emekli bir "kahramani" goreve geri dondurme girilen ilk barda "seksi bombanin" tavlanmasi daha sonra kadinin itiraflari ahaha vietnamda savasmis zencilerlede cok pis dalga geciyorlar . hepsinin madalyalari iyi daktilo yazmaktan iyi yer supurmekten vs dolayi verilmis . bir tanesini gozunu ofiste birbirlerine raptiye atarken kaybetmis . harbi agir film cekmis adamlar isin komik tarafi herkes zenci filmde . [signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . [Bu mesaj huun tarafından 07 Aralık 2004 23:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 :D salak ama güzel filmdi. "pimp of the year" ve tema müziklerde öldüm.:-p ha şimdi hatırladım ramboyla dalga geçmişler.Herifin parmağı kanıyo iğneyi ısıtıp kıymığı çıkartıyo[tabi o sırada hayvani bağırıyo] :D [signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me. [Bu mesaj Maedhros_Laorx tarafından 08 Aralık 2004 00:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 said: huun, 07 Aralık 2004 22:27 tarihinde demiş ki: ahah zenci cetesi yarismasi var . zenciler omuzlarinda televizyon kopeklerden kaciyorlar . birisi yeni rekor kirdi alla alla ehehe ahah öldüm. :) filmin acilen ismini istiyorum ben kaçırdım bunu ya.[signature][hline]Novice fordfocus driver..[/i] klh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar