RaidenXelRu Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Selamlar, ilk itemımız lenovo laptop , az kullanılmış , tuşlarında 0 deformasyon (fotodanda gordugunuz uzere), tek eksisi kapagına zamanında bir sürü sticker yapıştırmıştım onları cıkartırken kalan leke ve çizikler . fiyat : 230 TL --------------------------------- Arkadaşlar geldiginde fifa falan oynamak için almıştım kenarda duruyor , sorunsuz çalışıyor. daha hiç ama hiç restartmış ısıdan kapanmaymıs yaşamadım. 320 GB Fat + 1 orj 1 yan sanayi kol + assasns creed rev. 280 TL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Beşiktaştayım ayrıca isterseniz elden yapabilriiz alışverişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 ps2 oyunu oynatanlardan değil mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 onu nası bilebilirim acaba ?bi id den falan anlasılırmı? ps 2 oyunu yok hiç denemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 bende bilmiyorum :D ilk çıkanlar oynatıyodu onu biliyorum bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 oynatmaz. 320 gb çok büyük bi boyut. 40'lar oynatıyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 yalnız var ya o laptop efsane. şarap gibi yıl geçtikçe daha güzelleşir. ibm'im thinkpad serisi, lenovo alınca ibm'i onlar devam ettiriyor. süper kurumsal bir laptoptır, ver satıcına supervisoruna dağa çıksın onla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 webcam ışığı lambalı değil mi? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar