Mad_Can Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Herkesten önce herkese selam arkadaşlar durum şudurki eclipsete bulunan türk guildlarını merak etmekteyim NkA da oynamaktan bıkkınlık geldi heriflerin hepsi amerikalı ben çıkarken onlar geliyo bi ava çıkamadık deli oldum şu türk guildleri ve kurucularını bana bi sölerseniz çok makbule geçecek[signature][hline]www.wingchunturkey.com aha ben bundanım işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 uurcan sen ne zaman başladın swgye be? :) karakterinin adı nedir eclipsete? en büyük türk rebel pa sı: frf -> /tell sufi en büyük türk imperial pa sı: rip -> /tell revhas, satto weya charda[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Sufi şu aralar pek online olamıyor. Mirally ye ulaşman daha rahat olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alante Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Hadi yaa Ben de NKA'daki diğer türk kim diye merak ediordum. dün akşam katıldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mad_Can Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 e hoş gelmişinde yakında şehri taşıyacaız sölemişlerdir gerçi bu arada dier guild isimleri için teşekkürler beyler[signature][hline]www.wingchunturkey.com aha ben bundanım işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alante Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Ben de FRF'ye katıldım hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orcun_okm Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 bi ekleme FrF üyeliği için banada baş wurabilirsiniz şuanki görewlilerden birisi benim /tell e-ih[signature][hline]E-ih Ido <> Eclipse TKM-Master Rifleman-Fencer "Long Live Rebellion!!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 bak e-ih iste yetkili hava atıo :P Terinsam Erri [FrF] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orcun_okm Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 yok abi ondan deil sufi 1,5 aydır falan yok... adamlara sufi ye tell at dersen beklemsinler die didim :)[signature][hline]E-ih Ido <> Eclipse TKM-Master Rifleman-Fencer "Long Live Rebellion!!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Sevgili Mr Bomb oyuna her giren playeri FrF'ye veya Rip'e yöneltmek onlari büyültmez bir yerden sonra geriletir.. Son günlerde bir cok turk Pa sı eclpise de faaliyet halinde insanlar biraz da onlara en azından forumlar aracılıgı ile kanalize edilirse herkes yeterince büyür ve gerekli ihtiyaclarını karsılar hale gelir..[signature][hline] Vipao Arom . Old School Rifleman @ Eclipse Pa:HF City:Angora Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alante Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Evet çok haklısın. Biz de yeniden yapılandırılan guild'ımız Force Academy'ye herkesi bekleriz. /tell Morian, Alante[signature][hline]Alante Freecrest Eclipse - Force Academy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 revhas wow'a geçiyor diye biliyorum hala swg'de mi?[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 said: kath, 30 Kasım 2004 14:21 tarihinde demiş ki: Sevgili Mr Bomb oyuna her giren playeri FrF'ye veya Rip'e yöneltmek onlari büyültmez bir yerden sonra geriletir.. Son günlerde bir cok turk Pa sı eclpise de faaliyet halinde insanlar biraz da onlara en azından forumlar aracılıgı ile kanalize edilirse herkes yeterince büyür ve gerekli ihtiyaclarını karsılar hale gelir.. haklısın sana katılıyorum, ama benim önceki msjım yaz aylarında atılmıştı, o sıralar bu yeni pa lar henüz kurulmamışlardı. ama şöyle de bi gerçek war yeni pa lar eskilerinin geldiği yere bu saatten sonra zor gelirler çünkü swg yi bırakan bırakana şu sıralar. ha oyuncu fazla olsa olabilirdi, yeni pa lar da gelişirdi hemen, keşke böyle olsaydı ama şu an bu pek mümkün deil gibi gözüküyor :( bu arada ewt qui revhas 1 weya 2 ay önce bıraktı oynamayı... malesef :([signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar