Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Su an londra da olan varmi ?

Hellsing

Öne çıkan mesajlar

ruslar gercektende nedanko nun dedigi gibi konusuyolar.Cinliler gelince o garibanlar konusmaya gayret gosteriyo ama basamiyor,dilleri heralde yatkin deil,ama su uyuz italyanlar inatla oyle konusmaya devam ediyolar duzeltilemicek bisey diil.[signature][hline]Shake it once, that's fine, shake it twice that's okay.
shake it 3 times your playing with yourself again.

Sosyal ağlarda paylaş

gidicek yer sööliim ben. london eye. national portrait gallery ve national gallery. tate modern art gallery. waterloo I-Max. buckingham. westminster abbey. the london dungeon. diyebilirim. sofra restaurant a gitmeyi de tercih edebilirsin rahat rahat insan gibi yemek yemek için.[signature][hline] Ne sen, Ne ben, Ne de hüsnünde toplanan bu mesa,
Ne de alam-fikre bir mersa, Olan bu mai deniz
Melali anlamayan nesle aşina değiliz.
Sosyal ağlarda paylaş

hellsing aşırı karamsar düşünüyorsun.
italyanlarla kapışmaktan çok kaynaşmaya çalış, aşırı gırgır geçer eğlenirsin bol bol, keşke biraz italyanca bilsen adamların dili sürekli tekerleme gibidir.

Kızları da kaptırıyorum diyorsan o senin mallığın sen orada farklısın sonuçta , kız için ilginçsin.

Daha dk 1 sen kaybetmişsin, oysa biz 2 türk 60 amerikalıyı egemenliğimiz altına almıştık hehee.
Gerçi 2 ipne vardı sürekli pkk ermeni vs diye kafamızı sitiyordu, ilk gün yumruk atmamak için direndik.

Sonra herife bir laf soktum bir daha kendine gelemedi.
Hehehe lafı merak ediyorsan öm den gel :p kesin işe yarar orada, hele hele boğuk birşekilde ingilizce konuşan varsa of yani.
:p[signature][hline]sonunda yeniledim.

lord_elvyn, 12 Kasım 2004 20:06 tarihinde demiş ki:
artik patideki abazalardan korkmaya basladim...
Sosyal ağlarda paylaş

ben varim
istersen cuma gunu bulusalim big ben altinda bi kac arkadas var onlari getiririm kathrine ve jessica london school of
economicsde okuyorum ogrenci olarak ordayim[signature][hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry.
And still you will not have suffered enough."
Sosyal ağlarda paylaş

mexinth kendi agzinla demissin zaten 2 turk burda 2 turk yok 1 turk var.Bir kisi bile olmasi sen neler degistirir haberin varmi,derslerde konusamiyosun.Millet ortama egemen olmus bende okulun sezon basindan baslasaydim kontrolume alirdim.Beni gormeden neler denedigimi bilemezsin.Bu arada sonucta ocagin 24 une kadar burdayim arkadaslik istesem cok rahat kurarimki kurdum zaten ben fazlasini istiyorum.italyan yada digerleriyle cok rahat anlasiyorum.sadace ben anladimki biz turkiyenin yeni nesli olarak cok kulturluyuz.basit bir ornek vericem.ya bir insanin bunu bilmesi gerekmez ama ya italyan bir kizla konusuyorum ya kiz tas guzel giyiniyor,kiz sarkicilar hakkinda konusurken britney spear bildigini ama fazla tanimadigini soyledi.yuh oldum.yani tanimamasi buyuk bir kayip deil ama cogu hicbirseyden haberleri yok.Sonuc olarak sikici muhabbet cok rahat ediyorum maksat konusmaksa.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Xechelon, 07 Aralık 2004 17:51 tarihinde demiş ki:
ben varim
istersen cuma gunu bulusalim big ben altinda bi kac arkadas var onlari getiririm kathrine ve jessica london school of
economicsde okuyorum ogrenci olarak ordayim

cuma goruselim big ben hangi bolgede,londrada en iyi bildigim yer tren istasyonlarida o yuzden soruyorum :P[signature][hline]Shake it once, that's fine, shake it twice that's okay.
shake it 3 times your playing with yourself again.

Sosyal ağlarda paylaş

Noldu jet ucak mı kiralıyoruz aquila =P[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki:
hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz

fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki:
ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş.
Sosyal ağlarda paylaş

hellsing kültür konusunda kısmen haklısın. Burada iyi okullarda okuyan (illa özel değil anadolu liseleri filan da var sağlam) birisi bir ikide uğraşı varsa.

Birşeyler okuyup inceliyorsa onlardan daha kaliteli oluyor, ama buranın sıradan adamına göre onlar kaliteli oluyor.

lim x-> sonsuz gibi bir durum bu yani.

Son yıllarda 75+ doğumluların genel olarak daha kaliteli bir eğitim süzgecinden geçtiği bir gerçek.[signature][hline]sonunda yeniledim.

lord_elvyn, 12 Kasım 2004 20:06 tarihinde demiş ki:
artik patideki abazalardan korkmaya basladim...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...