Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cep Telefonu Seçimi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
walla cok pahalı tel. tasımaın derım bu aralar tınercı olayları arttı basınıza bı ıs gelmesın[signature][hline]Ash nazg durbatuluk,ash nazg gimbatul,ash nazg trakatuluk agh burzum-ishi krimpatul...
Ennyn Durin Ultan Moria:Pedo mellon a minno.Im Narvi hain echant:Celebrimmo o Eregion teithnt i thiw hin...
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
7710 çok sade ve özellikleri ilede eh işteymiş. ama 90mb hafızası ile harika. sanıyorum 6630'dan sonrada bi tane bundan alırım :-p[signature][hline]===> orc_lord <===
Buddy'nin resimlerine gider..di...
Buddy'nin resimlerine gider...
|playingarena|Pati Pet
*Kuş,tavşanlar ve balıklar için..*
orc_lord in melancholy (day 56)
Allahım sen beni dostlarimdan koru, düşmanlarımla ben ilgilenirim.
Mesaj tarihi:
o 7710 nokianın p910i tarzinda cikaracagi telefon . ama sanirim cikmasina daha baya var.
orc zaten 7710 alacaksan 6630 alma yani :)
yaziktir , ama cok param var diyosan bana alabilirsin :D
zaten turkiyede 7710 dan evvel 7700 cikcak nokia 7700
[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok
işte ben..!

[Bu mesaj Cermy tarafından 10 Kasım 2004 22:56 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
7700'ı sevemedim. 7710'da 7700'ın bayağı bi gelişmişi. güzel telefonmuş..
hmm nedeny yazık olacakki be yaw :)[signature][hline]===> orc_lord <===
|playingarena|Pati Pet
orc_lord in melancholy (day 56)
Allahım sen beni dostlarimdan koru, düşmanlarımla ben ilgilenirim.
Mesaj tarihi:
cunku mantiken 7700 6630dan daha iyi bi telefon olarak cikacak . sen alabiliyosan git direk 7700 al kendine :D 6630u da bana alabilirsin cok istiyosan - yada tam tersini :P[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok
işte ben..!
Mesaj tarihi:
6600 rulz,netten birsürü program indirebilion...[signature][hline]Savaşacak gücün yoksa,silahını düşmanına ;
Yönetebilecek kudretin yoksa,beynini sana boyun eğdirene ;
Uğrunda ölebilecek bir amacın yoksa,aşkını nefretine sat...
Mesaj tarihi:
6600 hala kral walla...[signature][hline]diablotg, 01 Kasım 2004 19:21 tarihinde demiş ki:
birşey sormak istiyorum şu an bu etkenlerin hiçbirinin olmadığı bir zamana geri dönelim başlangıca insanların ömrü ne kadarmış
300-400 sene peki şimdi 60-70 neden düştü ????

Mesaj tarihi:
bende de 6600 war gayet guzel taş gıbı taş
*!Yere Atar*
Aghhh..[signature][hline]Ash nazg durbatuluk,ash nazg gimbatul,ash nazg trakatuluk agh burzum-ishi krimpatul...
Ennyn Durin Ultan Moria:Pedo mellon a minno.Im Narvi hain echant:Celebrimmo o Eregion teithnt i thiw hin...
Mesaj tarihi:
7610 alabilrisin.. ama 6600 ı tek geçerim. ayrıca bi sürüde prg yükletebilirsin.. 7610 dan pek eksiği kalmaz. bide şu aramayı kullan karşına bi sürü böyle topic çıkar...
Mesaj tarihi:
ortadakı o yuwarlagımsı butonda cok guzel bence ınsanın elıne tak dıye oturuyo[signature][hline]Ash nazg durbatuluk,ash nazg gimbatul,ash nazg trakatuluk agh burzum-ishi krimpatul...
Mesaj tarihi:
k700i ne ben bılmıorum ya[signature][hline]Ash nazg durbatuluk,ash nazg gimbatul,ash nazg trakatuluk agh burzum-ishi krimpatul...
Mesaj tarihi:
oo cok guzel be gorunusu fln[signature][hline]Ash nazg durbatuluk,ash nazg gimbatul,ash nazg trakatuluk agh burzum-ishi krimpatul...
Mesaj tarihi:
Siemens SX1 al derim ben.6600 dan fazlasi çok ve ayni fiyat.
6600da ses MONO ama sx1 de stereo ve radyo da var.TFD ekran olmasi da günes isiginda görmeyi kolaylastiriyor.daha da hizli ancak symbian 6.1.

ayrintili bilgi için http://forum.donanimhaber.com a bak derim.
  • 4 hafta sonra ...
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
boşver :)
dijital fotograf makinasına göre birşeyde lazımdı. yüksek çözünürlük. şuan 6670 en iyi telefon piyasadaki. fakat 6630 çıkınca ne yaparım bilmiyorum :)
iyimi olmuş kötümü içime oturdu be yaw..[signature][hline]===> orc_lord <===
|playingarena|Pati Pet
orc_lord in melancholy (day 83)
  • Yeni Oluştur...