eycuf Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 forumda satış yasak mı bilmiyorum ama ben sorayım dedim. arkadaşlar satılık sm3-v2 fiyat:500 tl.. herhangi bir sorunu veya deformasyonu yok. kulaklığın yanında gelen köpük ve silikon uçlar hiç kullanılmadı. kulaklığın filtrelerini ben çıkarmıştım ama yanında göndereceğim.ayrıca fazladan 2 çift uç göndereceğim. resmini çeker çekmez(bu akşam) eklicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 pazar alanı diye bir bölüm var fiyat belirleyen insanlarla dolu oraya bir bak istersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eycuf Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 tamam yanlış yere açmışım kusura bakmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eycuf Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar