green_martian Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 oyun oynamak istiyosan radeon 9600 altini dusunme centrino platformlari oldukca hafif bnm bilgisayari her kaldiran oha cok hafifmis diyo[signature][hline] Ya ya ya coco jamboo Ya ya yeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abus Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 oyun oynamaktan vazgeçtiğim an yani paylaşımlı ekran artı benim işimi görür he.[signature][hline]Love is Divine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 sony a b[signature][hline]Hi, I'm Affinity, and I'm still completely insane in every format that doesn't have Null Rod. Now if you'll excuse me, I'm here to rape your horses and ride off on your women, and there's nothing you can do about it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paran varsa sony vaio çok güzeldir.. Bunda önerebileceğim model; Sony Vaio Vgn A117s Olay şu abicim; Çözünürlüğün dibine vuruyosun. bir ekranda 2 sayfayı okuyosun yani. yan yana.. Kendisi çok estetik süper bişi.. Biraz daha azsa paran toshiba al derim. Toshiba süperdir. Desteği hedesi felan bayağı ilgileniyorlar yanii.. Diğer noktalarda eğer ağır uygulamalar çalıştıracaksan, işlemciyi kasan, o zaman centrino sakın alma derim. Uzun gidiyo midiyo ama, al p4 3.0 bişi onla uğraş. Çünkü makine sürekli yavaş modda çalışıo, ordan tasarruf yapıyo, sen kasan bi program açarsan o 5 katı daha fazla kasıo zehir ediyo hevesini falan.. Düşük işlemci gücü isteyen uygulamadan, yüksek işlemci gücü isteyen uygulamaya geçince bu sorunlar oluyor.. Diyeceklerim bu kadar..[signature][hline]Bir deliye, aşk nedir diye sormuşlar "Ben niye deli oldum?" demiş... Öbürüde, "Bilmem niye?" demiş. Deli şaşırmış.. Yüzü kızarmış. Muhabbetin içine ettim demiş. Burda bitirmiş.. @cico's imzas.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abus Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 dediğin olay sistem kaynaklarını kısıtlama olayı centrionlarda düşük pil gücü olduğu zaman oluyor normal sen evde yada ofist kısacası elektrik prizine bağlı olarak çalıştırıldığında sorun çıkacağını sanmıyorum. Centrinolardaki HyperThread özelliği çok iyi.İşlemcinin içinde register lar ve akimulator var fiziksel olaraktek işlemci olmasına rağmen akimulatorler ve registery ler ile yeni işlemleri bekletiyor.Buda büyük bir performans artışına neden oluyo. Ama normal desktop işlemci kullanana Laptoplarda sorunlar daha fazla ısınma olayı ve fan olayı gibi. Yani işte taklıp kalmak.[signature][hline]Love is Divine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Ben o kadar tekniğini bilmiyorum bu işlemcilerin.. Ama en basitinden, pratikten, ben yeni laptop almaya karar verdiğimde bir arkadaşımdan centrino işlemcili laptopunu 1 hafta ödünç almıştım. Hiç sevemedim.. Ondan p4 almıştım.. Centrinolar içersinde sevdiğim yukardaki sony olan. Ya bu kadar güzel bir alet görmedim hayatımda..[signature][hline]Bir deliye, aşk nedir diye sormuşlar "Ben niye deli oldum?" demiş... Öbürüde, "Bilmem niye?" demiş. Deli şaşırmış.. Yüzü kızarmış. Muhabbetin içine ettim demiş. Burda bitirmiş.. @cico's imzas.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 said: nedanko, 07 Aralık 2004 15:11 tarihinde demiş ki: Diğer noktalarda eğer ağır uygulamalar çalıştıracaksan, işlemciyi kasan, o zaman centrino sakın alma derim. Uzun gidiyo midiyo ama, al p4 3.0 bişi onla uğraş. Çünkü makine sürekli yavaş modda çalışıo, ordan tasarruf yapıyo, sen kasan bi program açarsan o 5 katı daha fazla kasıo zehir ediyo hevesini falan.. Düşük işlemci gücü isteyen uygulamadan, yüksek işlemci gücü isteyen uygulamaya geçince bu sorunlar oluyor.. http://www.anandtech.com/cpuchipsets/showdoc.aspx?i=2129&p=10 nasil 5 kati anlayamadim? hayir, ben normal p4te kullandim su an centrino da kullaniyorum boyle bi fark goredim ama inanmiyosaniz buyrun yukarda verdigim linke bi bakin...[signature][hline] Ya ya ya coco jamboo Ya ya yeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar