Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

nerden alacam bu us versiyonunu :)

Yenerk85

Öne çıkan mesajlar

www.cdromshop.com dan olluyorlar turkiyeye 3-5 gun icinde gelir. ama bi 35$ civari kargo parasi veriyorsun. cokta anormal bi para degil acikcasi. yada amazon.com dan siparis verip varsa amerikada oturan bi arkadasina yollatabilirsin oyunu ondan cd-key i alip elinde bulunan beta client i ile oynayabilirsin. amazon turkiye kredi kartlarini kabul ediyo.
Sosyal ağlarda paylaş

www.ebay.com , direk 10 dk icinde cd-key maila gelir,anlasirsin kargoyla yollar boxi.adamlar piyasasini kurmus.ama hic bi garanti yok,alan 3-5 kisi biliyorum hic bi sorun cikmadi.[signature][hline]Desire 30 Paladin (Memories Of Open Beta)
Mae 18 Orc Hunter (Memories Of Open Beta)
Mae 3x Elven Hunter(Warsong-US version)

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dreamfury, 07 Aralık 2004 18:29 tarihinde demiş ki:
www.ebay.com , direk 10 dk icinde cd-key maila gelir,anlasirsin kargoyla yollar boxi.adamlar piyasasini kurmus.ama hic bi garanti yok,alan 3-5 kisi biliyorum hic bi sorun cikmadi.

CE'mi eBay'den buyout'la aldım. Adam Authentication Key'imi yollamayı unuttu!? Kutu arkadaşımın eline geçene kadar çekmediğim azap kalmadı açıkçası.

Eğer eBay'den buyout'la almayı planlıyosanız alacağınız kişinin feedback'inin oldukça yüksek olmasına dikkat edin mutlaka. Güvenilirlikten ziyade eBay tecrübesi için gerekli bu. Herkesi kendiniz gibi akıllı veya bu işlere yatkın da sanmayın. Bush'u ikinci kez başkan seçen bir ülkenin insanlarıyla muhattap oluyosunuz sonuçta... ;)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...