Yenerk85 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 hangi siteden sipariş edecem kaç günde gelecek bilen warsa ilk goldumu seve seve veririm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dethatt Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 www.cdromshop.com dan olluyorlar turkiyeye 3-5 gun icinde gelir. ama bi 35$ civari kargo parasi veriyorsun. cokta anormal bi para degil acikcasi. yada amazon.com dan siparis verip varsa amerikada oturan bi arkadasina yollatabilirsin oyunu ondan cd-key i alip elinde bulunan beta client i ile oynayabilirsin. amazon turkiye kredi kartlarini kabul ediyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 cdromshopun siparişleri bitmiş başka site yok mu yaw :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dreamfury Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 www.ebay.com , direk 10 dk icinde cd-key maila gelir,anlasirsin kargoyla yollar boxi.adamlar piyasasini kurmus.ama hic bi garanti yok,alan 3-5 kisi biliyorum hic bi sorun cikmadi.[signature][hline]Desire 30 Paladin (Memories Of Open Beta) Mae 18 Orc Hunter (Memories Of Open Beta) Mae 3x Elven Hunter(Warsong-US version) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 açık arttırma olmadan alamıyor muyuz ebay den Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartagnan_DS Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 buy outları vardı..[signature][hline]Darti lvl 17 Undead Roque,Test 9 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Taskiranus Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Ya bende almak istiyorum ama nasıl alıcam nerden alıcam bilemiyorum bekleyemiycem eu yu bi yardımcı olursanız sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 şurda bekliceniz 2 ay zaten tatil matil giriyo araya bi bakmışsınız oyun çıkmış..[signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novilamenja Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 said: Dreamfury, 07 Aralık 2004 18:29 tarihinde demiş ki: www.ebay.com , direk 10 dk icinde cd-key maila gelir,anlasirsin kargoyla yollar boxi.adamlar piyasasini kurmus.ama hic bi garanti yok,alan 3-5 kisi biliyorum hic bi sorun cikmadi. CE'mi eBay'den buyout'la aldım. Adam Authentication Key'imi yollamayı unuttu!? Kutu arkadaşımın eline geçene kadar çekmediğim azap kalmadı açıkçası. Eğer eBay'den buyout'la almayı planlıyosanız alacağınız kişinin feedback'inin oldukça yüksek olmasına dikkat edin mutlaka. Güvenilirlikten ziyade eBay tecrübesi için gerekli bu. Herkesi kendiniz gibi akıllı veya bu işlere yatkın da sanmayın. Bush'u ikinci kez başkan seçen bir ülkenin insanlarıyla muhattap oluyosunuz sonuçta... ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar