Marty Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 yalniz cidden dogru duzgun bi female fakeimiz olmasi lazim ya, allahin ninjasinda bile nasil heyecanlandi insanlar. disi olsa intihar eden olurdu kesin
Deacon Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 nordlydian said: Belirtili Nesne. Di mi ya. Bence de oyle olmasi lazim ama iste ezberci egitim sonucu "acaba dt mi oluyor yaaa" dedim kendi kendime Tumlec olsa cok sacma olurdu zaten.
Nazca Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 SekerPembe said: siz öyle zannedin. ne ayşeler fatmalar var bi kere bizim ülkemizde Fatma yok.
sostizm Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Esh said: Sekerpenbe fail ayse ozyilmazel ve ayse hatun onal i guzel diye koyanlar daha da fail. Ben zaten yıllardır çok merak ederim patilerin kız arkadaşlarını. Hele ki fistan bot gibi her güzel denene bi bokatar, default. İkisi de ne güzl kızlar işte ne var? Kim güzel peki bu ülkede? Adnan hcanınkiler mi?
Öne çıkan mesajlar